Legitten ban yiyen var mı?

Sinan Engin v1

Decipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Bugün cihat adlı bir youtubera baktım. Orada ezglobal indirip legit oynayın diyor. Peki bu adamlar ezglobal indirim legit oynarlarsa mm oynamanın ne anlamı var peki? Legitten yani hiç ban yiyen yok mu?

Arkadaşlar merhaba. Bugün cihat adlı bir youtubera baktım. Orada ezglobal indirip legit oynayın diyor. Peki bu adamlar ezglobal indirim legit oynarlarsa mm oynamanın ne anlamı var peki? Legitten yani hiç ban yiyen yok mu?

Yememişligim var legitden. Ama ow da fark edilirsen yersin ondan aşırı legit oynaman gerekir.

@Sinan Engin v1 illaki deneyimli oyuncular fark edecektir. Deneyimli bir oyuncu olarak şahsen kendim 2012 yılından beri CS:GO oynuyorum ve bir maçta bir oyuncunun hile olup olmadığını yaptığı hatalar ve oynayış tarzı ile anlayabiliyorum. Legit oynayıp ban yiyen kişiler elbette bulunuyor. Belli bir zaman içinde illaki ban yiyorlar.

Cihat değil Cihan. Yersin. Kullanırsan umarım tez zamanda yersin. Yeteneğin yoksa başkasının oyununu hiç etmeye hakkın yok. "Ama karşıma da hile geliyor." şeklinde bir savunma da yapamazsın.
Bunları kullanan kesime hitaben söylüyorum. Sana değil.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı