Legitten ban yiyen var mı?

Cihat değil cihan. Yersin. Kullanırsan umarım tez zamanda yersin. Yeteneğin yoksa başkasının oyununu hiç etmeye hakkın yok. "ama karşıma da hile geliyor." şeklinde bir savunma da yapamazsın.
Bunları kullanan kesime hitaben söylüyorum. Sana değil.

Ben sadece video sonrası yazdım. Yukarıda da söledim FACEIT giriyorum da duyar kasmanla konunun ne alakası var.

Ben sadece video sonrası yazdım. Yukarıda da söledim FACEIT giriyorum da duyar kasmanla konunun ne alakası var.
Duyar kasmak mı? Bunu da kim öğrettiyse cümle içinde kullanmak hoşunuza gidiyor sanırım.
Bak aşağıdaki maçtan 5 dakika önce çıktım. Supreme - Global eloda adam kendini bize göstermeden takır takır aldı gitti maçı.
Napıyım şimdi? " Ühüü tek madalya yeni hesap hile ile geldi bizi yendi, bende hile satın alıp legit oynayıp kazanayım" mı diyeyim?
Kullanmayana bir şey demediğimizi belirttim orada zaten ama anlayamamışsın. "Aman tanrım hile kullananlar ban yesin dedi duyar kasıyor." :) Bunları geçiniz.

111111.png

Duyar kasmak mı? Bunu da kim öğrettiyse cümle içinde kullanmak hoşunuza gidiyor sanırım.
Bak aşağıdaki maçtan 5 dakika önce çıktım. Supreme - global eloda adam kendini bize göstermeden takır takır aldı gitti maçı.
Napıyım şimdi? " ühüü tek madalya yeni hesap hile ile geldi bizi yendi, bende hile satın alıp legit oynayıp kazanayım" mı diyeyim?
Kullanmayana bir şey demediğimizi belirttim orada zaten ama anlayamamışsın. "aman tanrım hile kullananlar ban yesin dedi duyar kasıyor." :) bunları geçiniz.

Eki Görüntüle 1151213

Mm giriyorsan katlancaksın. Banane senin maçından halla halla. Ben soru soruyorum sen hilecilere kızıyorsun. Kalk git FACEIT oyna boş mesaj kasma.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı