deniz.koç.1.2
Hectopat
Arkadaşlar merhaba, 2'sinden birini alacağım ama kararsızım. Sian FKP 37 ferrarinin 2 katı bilen biri yardım edebilir mi?
Son düzenleyen: Moderatör:
Yerinizde olsam ferrari alırdım. Bende Porsche 911 RSR var aşırı büyük koyacak yer bulamıyorum. Dediginiz gibi bi boyut farkı varsa, hem şıklık hem kapladigi alan bakimindan ferrari daha iyi olur.Arkadaşlar merhaba, 2'sinden birini alacağım ama kararsızım. Sian FKP 37 ferrarinin 2 katı bilen biri yardım edebilir mi?
Bütçen varsa Sian al daha iyi model.Arkadaşlar merhaba, 2'sinden birini alacağım ama kararsızım. Sian FKP 37 ferrarinin 2 katı bilen biri yardım edebilir mi?
Fiyatlara hakim değilim ama 2 seti de çok severim. Sian elbette daha pahalıdır hem boyut hem kutu hem detay açısından. Ama 2 kat kadar fark bence gereksiz, Ferrari alırdım ben şahsen. İkisinden de ucuz McLaren Senna GTR var bende, onun detayları bile çok iyi bence. Üzmez Ferrari de.
Bütçen varsa sian al daha iyi model.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.