LEGO koleksiyonu vs Funko PoP Figür koleksiyonu

Makaleler
4
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4060TI 8GB, Ryzen 5 5600, 16 GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM, ASUS A320M-F, Snowman M200, Aego Gamegaraj 650W PSU
Meslek
Öğrenci
Gönül ister her ikisinin de koleksiyonunu yapayım lakin her ikisinin de fiyatları 600TL'lerden başlayıp 10.000TL'lere kadar uzanıyor (Tabii ben maks 1500'de takılırım). Açıkçası ilk olarak PoP figür aldım ve çok hoşuma gitti. LEGO'yu ise hiç denemedim.
Şu noktada iki şansım var:
1. Amazon'dan gelecek iademin üstüne 200 daha koyup bir de LEGO'yu denemek.
2. İademin üstüne 300 daha koyup PoP'dan devam etmek.

Aldığım PoP(Çok hoşuma gittiği için LEGO alıp almamak konusunda tereddüte düşüren figür):
das.jpg

Alacağım LEGO(1. seçenek):
asd.jpg

Alacağım PoP(2. seçenek):
fgh.jpg

Çizgi romanları saymazsak (Ki onlarda öncelik koleksiyon değil okumak) ilk defa ciddi anlamda koleksiyon yapma şansım olduğu için karar verirken fikrine güvendiğim herkesi etiketleyeceğim. Etiketlediğim kişilere rahatsızlık verdiysem özür dilerim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence PoP daha iyi gözüküyor. Legoları şahsen pek beğenmiyorum ama kişisel tercih meselesi. PoP'u da beğenmişsiniz zaten bence devam edin. Aldığınız bayağı güzel gözüküyor, Jonny Silverhand o kadar güzel gözükmedi bana ama karakteri çok da sevmediğim içindir diye düşünüyorum.

Örnek verdiğiniz lego seti pek hoş durmuyor. Fazla basit. Şahsen ben bu bütçede PoP figürü ile devam ederdim.
Benim ilgilendiğim kategorideki Lego setlerinin gerçekten kaliteli, çok iyi olanları var lakin o setler 2000TL'lerden başlayıp 10.000'lere kadar çıkıyor. Benim aylık harçlığım da 2400TL oldugu icin tek bir set yerine 3 figür almak daha mantıklı geliyor. O tarz Lego setlerine bayram döneminde vs. girersem ancak ulaşabilirim.
PoP figurlerle benzer fiyat aralagindaki Lego setleri genel olarak bu benzerlikte bu arada. Çoğunluğu oldukça çirkin duran robot zırhı veya ufak motosikletten oluşuyor. Bir tek 1000 küsür TL'de Batwing var o kadar.
Bence PoP daha iyi gözüküyor. Legoları şahsen pek beğenmiyorum ama kişisel tercih meselesi. PoP'u da beğenmişsiniz zaten bence devam edin. Aldığınız bayağı güzel gözüküyor, Jonny Silverhand o kadar güzel gözükmedi bana ama karakteri çok da sevmediğim içindir diye düşünüyorum.
Johnny'nin bu versiyonu bence de çok iyi değil ama diğer versiyonu 8000TL'ye satildigi icin bunla yetinmem lazım. Zaten Lego Batman almazsam muhtemelen Batman Arkham Knight'ın Batman'i ya da Heath Ledger Joker'ini alırım.

Gönül ister her ikisinin de koleksiyonunu yapayım lakin her ikisinin de fiyatları 600TL'lerden başlayıp 10.000TL'lere kadar uzanıyor (Tabii ben maks 1500'de takılırım). Açıkçası ilk olarak PoP figür aldım ve çok hoşuma gitti. LEGO'yu ise hiç denemedim.
Şu noktada iki şansım var:
1. Amazon'dan gelecek iademin üstüne 200 daha koyup bir de LEGO'yu denemek.
2. İademin üstüne 300 daha koyup PoP'dan devam etmek.

Aldığım PoP(Çok hoşuma gittiği için LEGO alıp almamak konusunda tereddüte düşüren figür):
Eki Görüntüle 2264642
Alacağım LEGO(1. seçenek):
Eki Görüntüle 2264640
Alacağım PoP(2. seçenek):
Eki Görüntüle 2264641

Çizgi romanları saymazsak (Ki onlarda öncelik koleksiyon değil okumak) ilk defa ciddi anlamda koleksiyon yapma şansım olduğu için karar verirken fikrine güvendiğim herkesi etiketleyeceğim. Etiketlediğim kişilere rahatsızlık verdiysem özür dilerim.
Hocam değer bakımından koleksiyon yapıyorsanız PoP koleksiyonu yapın ve bence PoP daha güzel duruyor. LEGO hayranı iseniz de LEGO koleksiyonu yapın. Ben olsam PoP yapardım.

Bence PoP figürleri daha güzel. Aldığınız ve Johnny Silverhand baya hoşuma gitti. Koleksiyon için ikisi de uygun fakat ben PoP figürlerinden yanayım.

Herkesin önerisine uyup PoP'dan devam edeceğim. Peki sizce hangisini alayım?
Assassin's Creed 1500, kalanı 825-900TL.
51czcdWDxsL._AC_.jpg
funko-deluxe-pop-figur-games-cover-assassin-s-creed-altair-4213_1024x1024.jpg
images (19).jpeg
fgh.jpg

ghj.jpg

Son düzenleme:
AC en beğendiğim oldu ama o kadar fiyat farkı da etmez. Freddy en iyisi gibi gözüküyor ama benim hiç alakam yok o yüzden beğenmedim. Arkham Batman’de iyi ben olsam onu alırdım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı