Lego yapmadan mı yapılı mı hediye edilmeli?

Berkeed

Kilopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba. Yarın arkadaşımın doğum günü ve ben de ona onun scooterına benzer bir lego aldım. Küçük legolardan olduğu için kutulu mu hediye etsem yapıp da mı hediye etsem çok kararsız kaldım. İlk defa böyle bir hediye aldığım için nasıl verilir bilmiyorum.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2023-06-25 at 21.26.52.jpeg
    WhatsApp Image 2023-06-25 at 21.26.52.jpeg
    38,5 KB · Görüntüleme: 118
Merhaba. Yarın arkadaşımın doğum günü ve ben de ona onun scooterına benzer bir lego aldım. Küçük legolardan olduğu için kutulu mu hediye etsem yapıp da mı hediye etsem çok kararsız kaldım. İlk defa böyle bir hediye aldığım için nasıl verilir bilmiyorum.

Kutulu ver. Sen yaparsan sıfır olmamış oluyor.

Arkadaşın o parçaları ilk birleştiren kişi olmak ister bence.

Maksimum 1 saatini alır zaten. Asıl keyif Legoyu yapmakta. Yapmadan vermelisin.

Yapmadan ver hiç açılmamış olsun .

Bence kutuda hediye ver direkt yapıp versen bir kere bakar daha bakmaz ki yani eğer kutuda verirsen yaparken seni de hatırlayabilir.
Ama arkadaşın böyle legolarla uğraşmayı sevmiyorsa direkt yap ver tabii.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı