İlk önce iyi akşamlar diliyorum. 2 yıldan fazla kullandığım klavyemin switchleri tutukluk yaptığı için değiştirmeye karar verdim. Fakat lehim ile yapıldığını bilmiyordum ve sert bir şekilde switchi çıkarmaya çalıştım. Switchi geri taktığımda çalışmıyordu. Bunu nasıl çözebilirim? Yeni switch alıp lehim ile taksam düzelir mi?
Ek olarak, bir tanesini daha çıkarmaya çalışırken kırdım. Ne yapmam gerekiyor, nasıl düzelir?
İlk önce iyi akşamlar diliyorum. 2 yıldan fazla kullandığım klavyemin switchleri tutukluk yaptığı için değiştirmeye karar verdim. Fakat lehim ile yapıldığını bilmiyordum ve sert bir şekilde switchi çıkarmaya çalıştım. Switchi geri taktığımda çalışmıyordu. Bunu nasıl çözebilirim? Yeni switch alıp lehim ile taksam düzelir mi?
Ek olarak, bir tanesini daha çıkarmaya çalışırken kırdım. Ne yapmam gerekiyor, nasıl düzelir?
Bende koparmıştım. Bu pcb denen incecik anakarttan ilerleyen bağlantı devresini. Ama şöyle bişey yaptım. Başka bi yerden ince bir ethernet kaplosuyla bağlantı döşedim. Ben rastgele yaparak buldum. Nasıl oldu bilmiyom ama çalışıyo. Farklı yere bağlarsan aynı anda 5 6 tuşa birden basıyo. Ama biraz uğraştırıcı ve ince iş
Bende koparmıştım. Bu PCB denen incecik anakarttan ilerleyen bağlantı devresini. Ama şöyle bir şey yaptım. Başka bir yerden ince bir Ethernet kaplosuyla bağlantı döşedim. Ben rastgele yaparak buldum. Nasıl oldu bilmiyorum ama çalışıyor. Farklı yere bağlarsan aynı anda 5 6 tuşa birden basıyor. Ama biraz uğraştırıcı ve ince iş.