Lehimli işlem gören Intel QX9650 sorun çıkartır mı?

YASKO

Kilopat
Aldığım QX9650 az önce elime ulaştı. Chip mi, diyot mu altındaki o elektronik şeylerden bir tanesi yok ya da kopmuş. İşlem görmüş de olabilir çünkü lehim izleri var.
Anakarta taktım (MSI P45 Platinum) ve çalışıyor. CPU-Z ile stres testi yaptım. Biraz OC de yaptım. İleride nasıl bir sorun teşkil eder?

Satıcı para iadesi ve 1-2 ay test seçeneği sundu.

372988

Son düzenleyen: Moderatör:
Aldığım QX9650 az önce elime ulaştı. Chip mi, diyot mu altındaki o elektronik şeylerden bir tanesi yok ya da kopmuş. İşlem görmüş de olabilir çünkü lehim izleri var.
Anakarta taktım (MSI P45 Platinum) ve çalışıyor. CPU-Z ile stres testi yaptım. Biraz OC de yaptım. İleride nasıl bir sorun teşkil eder?

Eki Görüntüle 372988
Tahminimce lehim kalitesiz ise işlemci yüksek sıcaklıklara ulaşırsa sıkıntı çıkabilir.

Eki Görüntüle 372988
İade et 14 gün sonra iade etme hakkın kanunen doluyor bu yüzden satıcıya güvenme. Şerefli bir adam olsa zaten sana lehimlenmiş ürün göndermezdi bunu bilerek hareket et ve her yerden alışveriş yapmayın nereden buluyorsunuz böyle satıcıları.

İade et ve başka yerden sıfır olarak temin et, 14 gün sonra iade etme hakkın kanunen doluyor bu yüzden satıcıya güvenme. Şerefli bir adam olsa zaten sana lehimlenmiş ürün göndermezdi bunu bilerek hareket et ve her yerden alışveriş yapmayın nereden buluyorsunuz böyle satıcıları.
Yılların işlemcisi nerden bulucak sıfır olanını? Hem çocuk azarlar gibi konu sahibini azarlamışsınız. Adam size alış-veriş sorunundan bahaetmemiş, sorun çıkar mı demiş.

Yılların işlemcisi nerden bulucak sıfır olanını? Hem çocuk azarlar gibi konu sahibini azarlamışsınız. Adam size alış-veriş sorunundan bahaetmemiş, sorun çıkar mı demiş.
Ne azarlaması? 14 yaşındasın o kadar çocukta değilsin kendine gel.
Sıfır olarak lafın gelişi yazmışım demek istediğim düzgün olanını temin et anlamamak istemeyen anlamaz tabi neyse sana son yazım bu canın sıkılıyorsa bilgisayarını kapat dersini çalış burada böyle etrafa bulaşma.

Performans olarak sıkıntı yoksa kullan.

Ama içinde hep tereddüt olacak. Bir sorunla karşılaştığında "Acaba İşlemciden kaynaklı mı?" diyeceksin.

İade et. Eğer anakart Xeon destekli ise iade ettikten sonra E5450 al. Kendine güveniyorsan da X5460 al. Bak keyfine.

Çinliler yamuk yapmaz bizimkiler gibi.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı