Lenevo z580 Bilgisayarım açılınca yanıt vermiyor

misafirxxx

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Lenevo z580 ideapad kullanıcısıyım. Geçen gün McAfee virüs programını indirdim. Güncelleştirme var şimdi yada daha sonra yeniden başlat diyordu. Bende daha sonrayı seçtim. Tam oyun oynarken pc yeniden başladı. Tekrar açıldığında chrome falan girebiliyordum. Sonra bilgisayar dondu. Aradan 10 dk falan geçti. Bekledim ama yanıt vermedi. Sonra açma düğmesine basılı tutarak pc yi kapattım. Açtığımda klasörler falan yoktu. Sadece başlat çubuğu vardı. İşletim sistemim orijinal win 8.1. Görev çubuğunda chrome basınca açılıyor, ama herhangi bir sayfaya giremiyorum. Bunu telefondan yazıyorum ve nasıl resim yükleyebileceğimi bilmiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.

Recep Baltaş , Mikail Fidan yardımı olan yok mu?

bilgisayarda herhangi bir işlem yapamıyorum. Az önce Bi düzeldi gibi oldu. Bir klasörün içinde onekey recovery vardı. Onu açıp sistemi sıfırlayacaktım. Ama daha klasöre bile giremedim. Şimdi ekran mosmor. Sadece fare gözüküyor. Öylece bekliyorum. Yapabileceğim başka bir şey yok mu?

Ctrl+alt+delete denedim. Ama cevap vermedi. Aldığım resimlerde vardı ama yükleyemedim. En az 10 kere powere basılı tuttum açtım. Pili çıkardım bekleyip açtım olmadı. İşletim sistemim Win 8.1.

sosyalden Win 8 nasıl güvenli moda geçilir konusuna baktım. Yaptım oldu ve ordan bilgisayarı sıfırla dedim. 2 tane seçenek çıktı. Bende windows'un kurulu olduğu sürücüyü sıfırla dedim. Şuan yüzde 1 de. PC bu hale gelmeden önce virüs taraması yapmıştım. 21 tane sızıntı bulup temizlemişti. Virüs yoktur diye konuştum. Özürlerimi kabul edin. Sıfırlayınca sorunum çözülür değil mi?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı