Lenova P580 yavaşlık sebebi ile format atamam sorunu

CoolMuhammed

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar benim kuzenim Lenova P580 markalı leptopu var. Windows 8 işletim sistemi PC açtıgımızda disk hataları onarılıyor 1 saaten fazla sürebilir çıktı. 7 saat sonra oldu sistemi geri aldık bu sefer PC çok agır görev yöneticisini 5 dk giriyor. Bende de win 7 var. PC taktım zar zor BIOS'a girdi dvd rom yok. DVD yok kendi leptopumda attım 3 kere format nasıl bulacam? Yardım ederseniz sevinirim. Az önce kendi leptobuma format attım çözüm bulamadım. Yardım ederseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kendi makinanda onun diskine 8.1 kurup onun makinasına tak.
Hala sorun varsa HDD sıkıntılıdır, ısınma gibi sorunlar da olabilir ama bu derece ağır yansıması olmaz.

Senin makinanda ne var yazdıklarından anlaşılmıyor. Farklı bir sorun ise ayrı bir konu.

Bu arada farklı adaptörle de deneyin varsa.

Ben anlmam nasıl yapcam çocuk yarın gitcek win 7 kurdum şuanda hdd takırıp çıkaramamdq

Yav onda bios çıkmıyor ama f12 basıyom basıyom 3 seçenek starting boot menager digerleri net ile ilgili ne yapmam lazım acaba

Bios çıkmıyor şansa dün çıktı dvdrom yoktu bugün yapıyorum bios çıkmıyor format atmayıd biliyom

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı