Lenovo 80G0 hızlandırma

İşletim sistemi
Windows 8.1

Hüsnü_Çoban

Hectopat
Katılım
5 Nisan 2020
Mesajlar
2.681
Çözümler
9
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Sivil Polis
Windows 8.1'e sahibim biliyorum çok şey yapılmaz ama sonuna kadar hızlandırmak istiyorum. Şu ana kadar bu ilk bilgisayarım ve CS:GO'da 30 FPS belki alıyorum diğer insanların Tarayıcı açarken o hızları, bir şeye tıkladıklarında aniden açılmalarını çok kıskanıyorum. Bende öyle yapmak istiyorum. OC falan fark etmez. Bütün videoları izledim hızlandırma olarak. Ne yapabilirim? Babamda güçlü kasa var. Donanımı baya iyi. Onu kullanmanın da yolu var mı? Benimkisi laptop. Bir diğer sorum nasıl bilgisayarımı hızlandırırım?
Benim sistemim: Celeron N2830, HD Graphics, 8GB RAM (HD Graphics performans artırmak lazım. :( )
Babamın: AMD FX ??? Max: 4.00 GHz, AMD RX460 4 GB, 8GB RAM
Bekliyorum..
 
Burada ne demeye çalıştınız anlamadım. Laptop'a OC yapılabilir ama ısınma sorunu yaşayabilirsin, ne de olsa eski bir laptop. Ayrıca driver'ları güncelle daha stabil çalışır.
İçimi döktüm denebilir.Driver nasıl güncellenir bilmiyorum. Yardımcı olabilir misiniz? Fanım ve termal macun yapıldı. OC nasıl yaparım?
 
İçimi döktüm denebilir.Driver nasıl güncellenir bilmiyorum. Yardımcı olabilir misiniz? Fanım ve termal macun yapıldı. OC nasıl yaparım?
Bende çok bilgili sayılmam bu konularda, yanlış bir şey söyleyip erbet edebilirim. İstersen daha bilgili kişileri etiketleyebilirsin. @Chitoge Kirisaki @The G.O.A.T Hocalarım sizce yapılırmı bu laptop'a over clock?
 
Bende çok bilgili sayılmam bu konularda, yanlış bir şey söyleyip erbet edebilirim. İstersen daha bilgili kişileri etiketleyebilirsin. @Chitoge Kirisaki @The G.O.A.T hocalarım sizce yapılırmı bu Laptop'a over clock?

Değmez. Isınma, voltaj yetmeme, anlık sıcaklık fırlamaları gibi birçok sorun olabilir. Kısacası önermiyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı