Lenovo 82K100CQTx laptop Valorant'ta düşük FPS veriyor

Meliodass

Decapat
Katılım
9 Nisan 2021
Mesajlar
68
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar kuzenim bu laptopu bugün aldı ve Valorant'ta 60-80 arası FPS alıyor. FPS sorunları yaşıyor. içinde 8 GB RAM var ama yine de çok düşük. Yardım eder misiniz?
 
Bende 1650 10200H ile 55 60 FPS alıyordum 8 GB RAM ile YouTube'daki videolarda genelde RAM darboğaza girmiyor oyunu açın Görev Yöneticisi'nden ne kadar RAM tükettiğine bakın muhtemelen 2 3 GB'yi geçmiyordur ve RAM kanalı dolmuştur eğer dediğim gibiyse yüksek bir darboğaz var demektir.
 
Merhabalar aynı laptopu bende 2 hafta önce aldım. Bende de oyunlarda Örneğin GTA 5 yüksek ayarlarda 40-70 arası FPS alıyorum. CS GO'da ise 80-100 arası FPS. Sebebini bir türlü çözemedim. Servisle görüştüm iade talebinde bulunun dedi. Kimse de doğrusunu bilmiyor. Benimde ram 1x8. RXT 3050Tİ ekran kartı. Bütün driverler güncel. Prize takılı yüksek performans modunda bütün ayarları da denedim. Acaba bu laptopların hepsinde aynı mı sorun var?
Çift kanal ram yapsam gerçekten FPS artışı sağlar mı orası da soru işareti anlamadım gitti. Oyunlarda FPS artışını sağlayan ekran kartı diyorlar ama bu ekran kartı ile neden alamıyoruz bu değerleri.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı