Lenovo dizüstü bilgisayar şarjsız çalışmıyor

Kullandığınız notebook bilgisayarın muhtemelen pili ömrünü tamamlanmış olabilir. Bizimde hp notebook bir süredir sizin belirttiğiniz şekildeydi, internetten uyumlu muadil ürünü bularak satın aldım ve değiştirdim şuan şarj olduktan sonra batarya üzerinden çalışıyor. Sizde notebook modelinize uygun orjinal yada muadil ürünleri araştırarak ilerleyebilirsiniz.

8 senelik bir Lenovo dizüstü bilgisayarım var. Bu bilgisayar şarjdan çıktığı anda kapanıyor ne yapmam lazım normale dönmesi için?
Batarya bitikdir hocam

Kullandığınız notebook bilgisayarın muhtemelen pili ömrünü tamamlanmış olabilir. Bizim de HP notebook bir süredir sizin belirttiğiniz şekildeydi, internetten uyumlu muadil ürünü bularak satın aldım ve değiştirdim şu an şarj olduktan sonra batarya üzerinden çalışıyor. Sizde notebook modelinize uygun orijinal ya da muadil ürünleri araştırarak ilerleyebilirsiniz.

Tahmini maliyeti ne kadardır?

Tahmini maliyeti ne kadardır?
Bilgisayarınıza uygun modeli bakmanız gerekiyor, ürün modeli değiştiğinde fiyatlarda değişiyor. Ben n11 alışveriş sitesinde notesparetm isimli satıcıdan almıştım bataryayı, sizde bir bakın ürünlere uygun model varsa fiyatınıda kontrol edebilirsiniz.

Bilgisayarınıza uygun modeli bakmanız gerekiyor, ürün modeli değiştiğinde fiyatlarda değişiyor. Ben N11 alışveriş sitesinde notesparetm isimli satıcıdan almıştım bataryayı, sizde bir bakın ürünlere uygun model varsa fiyatınıda kontrol edebilirsiniz.

Hocam burada batarya nerede? (Lenovo IdeaPad 3)

Dosya Ekleri

• WhatsApp Görsel 2025-01-28 saat 13.35.00_b75a6833.jpg
    WhatsApp Görsel 2025-01-28 saat 13.35.00_b75a6833.jpg
    369,3 KB · Görüntüleme: 18

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı