Lenovo G24-20 alternatifi var mı?

Bütçe
3800

Myusuf

Hectopat
Arkadaşlar Lenovo G24-20'yi almayı düşünüyorum. Son kez sorayım dedim. Sizce bu monitörün alternatifi var mı? Gigabyte modeli indirime girmişti ama kaçırdım maalesef. Onu alacaktım normalde. Yeniden indirime girer mi?

Bu bütçede pek alternatifi yok, birkaç ay önce sosyalde en çok önerilen monitörlerden biriydi, ben de sosyal vasıtasıyla aldım, şimdilerde CW sorunu var deniliyor lakin ben bir sıkıntı yaşamıyorum açıkçası. MPRT modu açıldığında ve monitörün dibine sokulduğumda ancak biraz coil whine duyabiliyorum, fark etmeniz pek mümkün değil, gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

Arkadaşlar Lenovo G24-20'yi almayı düşünüyorum. Son kez sorayım dedim. Sizce bu monitörün alternatifi var mı? Gigabyte modeli indirime girmişti ama kaçırdım maalesef. Onu alacaktım normalde. Yeniden indirime girer mi?

Bu var ama biraz daha pahalı
Bir de bu var ama daha kötü

Bu var G24-20'den daha iyi ama G24-20 gibi cw sorunu var.

Son düzenleme:

Bende Gigabyte alacaktım alacağım gün zam yedi. Lenovo'yu aldım kullanıyorum memnunum cw sorunu var ama kulağını monitörün arkasına götürmedigin sürece anlaşılmıyor zaten kasa gürültüsü de onu bastırıyor. Yani şu anda alternatif yok buna da zam gelmeden almalısın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı