Lenovo G24-20 vs TUF Gaming VG249Q3A

Bütçe
5200

ilgib

Femtopat
Katılım
13 Nisan 2024
Mesajlar
27
Daha fazla  
Cinsiyet
Kadın
Bu iki monitör arasında kaldım. Fiyat bakımından yakın olan ve daha iyi bir monitör öneriniz varsa onlara da kabulüm.
 

Attığınız monitörde ışık sızması ve ölü pixel sorunu var diyordu kullananlar, aslında bayağı hoşuma gitmişti de bu yüzden diğer monitörlere yönelmiştim.
 
Attığınız monitörde ışık sızması ve ölü pixel sorunu var diyordu kullananlar, aslında bayağı hoşuma gitmişti de bu yüzden diğer monitörlere yönelmiştim.

Işık sızması sorunu yok. Ölü pixel de şans işi. En pahalı monitörü bile alsan ölü pixelli gelebilir. Değişim istersin yeniden sıfırını gönderirler.
 

MSI G225pf E2 hakkında ne düşünüyorsunuz? Ben attığınız model ile arasında kaldım. Fakat Rapid IPS olmasından ötürü buna daha yakınım.
 
VG249Q3A değilde sadece pivot özelliği eklenmiş ve diğer özellikleri aynı olan VG249QL3A monitörünü kullanıyorum özellik olarak aynılar şahsen VG249Q3A hakkında konuşabileceğimi düşünüyorum. LG 24GN65R-B modelinden geçtim benim çok hoşuma gitti, ışık sızması, ghosting yok hoparlörü yeterli standın boyutu ve güvenliği şahsen benim tam istediğim gibi Asus menüsü çok güzel ve basit dizayn edilmiş Türkçe dil desteği de var ölü piksel şans işi olduğu için ona bir şey diyemiyorum ama Vatan’dan alacaksanız orda test edebilirsiniz ben öyle yaptım ve bir sorunla karşılaşmadım. Yine de daha iyi bir model var mıdır bilmiyorum sadece VG249Q(L)3A hakkında bir kullanıcı yorumu almanızı istedim sonuçta o da aklınıza yatmış, beni memnun etti.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı