Merhaba, Lenovo G50-70 i5 4210U laptopuma macOS Monterey kurmak istiyorum. Başarılı kurulumlar varmış ancak tam olarak konuya hakim değilim. Ve laptopun özellikleri macOS için çok yetersiz kalır mı yardımcı olursunız çok sevinirim.
Siz hele kurmaya niyetlenin, Wi-Fi kartınızı alında ben modlarım BIOS'unuzu sorun yok. Orada yazdığım şeyde hata olsaydı zaten @e.n.e.s like atmazdı o mesajlarıma. Ömrü falanda kısalmaz.
Modem yan tarafımda duruyor zaten yarın sabaha kadar kablo ile kullanırım sabahta gider bir USB Wi-Fi alırım hemen yapmak istiyorum çünkü en olmazsa Kayseri 1 saat gelirim yanınıza.
Drivers for Realtek 802.11n and 802.11ac USB Wi-Fi adapters. Packages for macOS - GitHub - chris1111/Wireless-USB-Big-Sur-Adapter: Drivers for Realtek 802.11n and 802.11ac USB Wi-Fi adapters. Pack...
Modem yan tarafımda duruyor zaten yarın sabaha kadar kablo ile kullanırım sabahta gider bir USB Wi-Fi alırım hemen yapmak istiyorum çünkü en olmazsa Kayseri 1 saat gelirim yanınıza.
Gelirdim hemen şimdi ama geç oldu haftada en az 1 kere oradayım zaten uğrarım umarım bir ara yanınıza ben indirdim dosyayı ancak ziip olarak indi ZIP'ten çıkarttım ve da DMG dosyası var iki tane.
Gelirdim hemen şimdi ama geç oldu haftada en az 1 kere oradayım zaten uğrarım umarım bir ara yanınıza ben indirdim dosyayı ancak ziip olarak indi ZIP'ten çıkarttım ve da DMG dosyası var iki tane.