Lenovo G50-70 i5 4210U Hackintosh kurulumu

Sensey01

Centipat
Daha fazla  
RAM
12Gb Ddr3 1600 mhz
SSD veya HDD modeli
Kingston A400 240 gb
İşlemci
İ-5 4210U
Merhaba, Lenovo G50-70 i5 4210U laptopuma macOS Monterey kurmak istiyorum. Başarılı kurulumlar varmış ancak tam olarak konuya hakim değilim. Ve laptopun özellikleri macOS için çok yetersiz kalır mı yardımcı olursunız çok sevinirim.

Siz hele kurmaya niyetlenin, Wi-Fi kartınızı alında ben modlarım BIOS'unuzu sorun yok. Orada yazdığım şeyde hata olsaydı zaten @e.n.e.s like atmazdı o mesajlarıma. Ömrü falanda kısalmaz.

:) teşekkürler indirmeye başladım zaten indirsin sonra kuruluma başlayacağım.

:) teşekkürler indirmeye başladım zaten indirsin sonra kuruluma başlayacağım.

Yalnız ilk etapta kesinlikle çalışmaz Wi-Fi. Siz bir Wi-Fi kartı siparişi verin ilk ondan sonra kuruluma oturun.

Yalnız ilk etapta kesinlikle çalışmaz Wi-Fi. Siz bir Wi-Fi kartı siparişi verin ilk ondan sonra kuruluma oturun.

Modem yan tarafımda duruyor zaten yarın sabaha kadar kablo ile kullanırım sabahta gider bir USB Wi-Fi alırım hemen yapmak istiyorum çünkü :D en olmazsa Kayseri 1 saat gelirim yanınıza.

Modem yan tarafımda duruyor zaten yarın sabaha kadar kablo ile kullanırım sabahta gider bir USB Wi-Fi alırım hemen yapmak istiyorum çünkü :D en olmazsa Kayseri 1 saat gelirim yanınıza.

Gel hemen de USB Wi-Fi vereyim kullan hocam.

Son düzenleyen: Moderatör:
Intel AC 3160 alabilirsin, whitelist kaldırmanı önermem, Intel'me bölümünde sorun çıkıyor.
Başka biosu alıp yazarsan tabii öyle olur. Kendi biosuna mod yazacaksın.
Gelirdim hemen şimdi ama geç oldu haftada en az 1 kere oradayım zaten uğrarım umarım bir ara yanınıza :) ben indirdim dosyayı ancak ziip olarak indi ZIP'ten çıkarttım ve da DMG dosyası var iki tane.
Gelinde tanıtalım her şeyi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı