Lenovo G50-70 Mac OS X Lion nasıl kurulur?

Linux_Windows

Hectopat
Merhaba Mac OS X Lion PC'ime nasıl kurarım?
Sistem özelliklerim:
4 GB RAM SO-DIMM
Intel Core i3-4010 1.70 GHz.
250GB HDD WD.
Lancer5a2.
Realtek Wi-Fi kartı.
Wi-fi kart modeli : Realtek RTL8723BE Wireless LAN 802.11n PCI-E NIC

MacOS daha ağır bir işletim sistemi değil mi? Kurmasan daha iyi bence. İşlemcinde iGPU var mı? Yoksa Windows ile devam et.

Son düzenleyen: Moderatör:
OS X Lion imaji bulmak biraz zor, rehberler de çok yok. Varsa da eskiler var. Bu videoda imajın torrent linki verilmiş anladığım kadarıyla, bu videoyu inceleyebilirsiniz. Hem illa OS X Lion kurmak zorunda değilsiniz, daha üst sürümleri de kurabilirsiniz. OS X Lion kurmak pek mantıklı değil bence.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Mesela en son sürüm olan Monterey bile kurabilirsiniz.
Bu arada Wi-Fi kartı desteklenmiyor. Ona göre kurulum yapın, AIDA64'ten Ethernet modelinize bakabilirsiniz. Eğer bir model yazmıyorsa donanım kimliğine bakın.

Merhaba Mac OS X Lion PC'ime nasıl kurarım?
Sistem özelliklerim:
4 GB RAM SO-DIMM
Intel Core i3-4010 1.70 GHz.
250GB HDD WD.
Lancer5a2.
Realtek Wi-Fi kartı.
Wi-fi kart modeli : Realtek RTL8723BE Wireless LAN 802.11n PCI-E NIC
Sisteminiz iyi ancak neden Lion istiyorsunuz? Böyle bir sistem ile istenirse Monterey bile kurulabilir. RAM'in 8 GB veya daha fazlası olamsı daha iyi olurdu ancak böyle de çok kötü bir performans vereceğini sanmıyorum. Wi-Fi kartı desteklenmiyor ne yazık ki. Ethernet kartının modelini öğrenin. İmaj olarak da bunu kullanabilirsiniz.

Sisteminiz iyi ancak neden Lion istiyorsunuz? Böyle bir sistem ile istenirse Monterey bile kurulabilir. RAM'in 8 GB veya daha fazlası olamsı daha iyi olurdu ancak böyle de çok kötü bir performans vereceğini sanmıyorum. Wi-Fi kartı desteklenmiyor ne yazık ki. Ethernet kartının modelini öğrenin. İmaj olarak da bunu kullanabilirsiniz.
Aa, teşekkürler :D Bilmiyordum. :O
Antik çağdan kalmış OS X yerine Mojave kurulumu yapın. SSD olmadığı için Mojave birnevi ideal denilebilir ve çok da eski sayılmaz. PearOS'a gelecek olursak, yıllar önce Maverick versiyonunu denediğimde güzeldi, günceli nasıldır bilmem.
Yeni PearOS'u kurmaya çalıştım ama yüklenmiyor maalesef. :(
Hocam peki Wi-Fi kart modelini desteklenen olarak değiştirirsem? Yani modeli.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı