Lenovo G710 Windows 10 ''System exception not handled'' Mavi Ekran Hatası

theslimshadytr

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, herkese iyi forumlar. Ne zamandır aldığım, insanı bıktıran, oyun oynamama engel olan bir sorunu sizlerle paylaşmak, çözüm önerisi almak istedim. Lenovo G710 dizüstü bilgisayarım, Intel HD Graphics 4600 dahili ve Nvidia GeForce GT 820M harici ekran kartım var. Aylar önce harici ekran kartımla oyun oynarken ekranda çizgiler oluştuğunu, bir zaman sonra ekranın yanıp söndüğünü fark ettim. Sorunun donanımsal olduğunu düşündüm, aylar boyunca dahili ekran kartımla oyun oynadım. Sonra arkadaşımın tavsiyesiyle bilgisayarıma format attım. Bu sefer de oyunları yine harici ekran kartıyla açmak istedim, bu sefer de ''uygulamanın grafik donanımına erişimi engellendi'' diye bir hatayla karşılaşıyorum. Windows 10 kullanıyorum bu hata bildirim olarak geliyor. Dahili ekran kartı ile güzelce oynuyorum. Bazı oyunlarda da ise yine harici ekran kartıyla açmayı denediğimde ''System exception not handled'' diye bir hata ve mavi ekran alıyorum ve bilgisayar reset atıyor.

Sizce sorun donanımsal mı, donanımsal ise de nasıl bir çözüm uygulayabilirim? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı