Lenovo IdeaPad 1 15ALC7 alınır mı?

hac1yevv

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba ben Azerbaycanlıyım bizim burada IdeaPad 1 15ALC7 TL ile yaklaşık 20000TL fiyatında satılıyor. Bana pek oyunları oynamak gerekli değil ama bazen oynamak istersem düşük kalitede Far Cry GTA gibi oyunları oynatabilir mi ve NVIDIA ekran kartı sonradan takılabilir mi? Yanıtlarsanız sevinirim.

AMD Radeon Graphics.

SSD 512 GB.

Full HD (1920 × 1080), 60 Hz.

DDR4 16 GB, 3200 MHz.

AMD Ryzen 7 5700U, 1.8 - 4.3 GHz.

Son düzenleme:
hocam ben Azerbaycandayım sifariş verirsem gümrükte sorun çıkma ihtimali olabilir.
Bu siteden inceleyip 1000 manat civarı laptop bulmak istiyorum Azerbaycan alış veriş sitesi araştırırsan sevinirim. ha bu arada sorduğum laptop markasına sonradan NVİDİA ekran kartı takıla bilirmi?

hocam ben Azerbaycandayım sifariş verirsem gümrükte sorun çıkma ihtimali olabilir.
Bu siteden inceleyip 1000 manat civarı laptop bulmak istiyorum Azerbaycan alış veriş sitesi araştırırsan sevinirim. ha bu arada sorduğum laptop markasına sonradan NVİDİA ekran kartı takıla bilirmi?
Bu sitede pek güzel bir şey yok gibi. Şunu alabilirsin.

anladım teşekkürler peki bu bilgisayarla günlük ofis işleri ve video editleri rahatlıkla yapabilirmiyim hiç olmazsa
Yapabilirsin.

Yapabilirsin.
:D bu site bizim ülkede en çok tercih edilen site oluyor bide

Yapabilirsin.
hocam son bir sorum olacak amazon sitesinden daha ucuza geliyor acaba laptop sifariş edersem gümrükte sorunu olmadan gelırmı .sen hiç sifariş etdinmi yada eden oldumu tanıdığın

:D bu site bizim ülkede en çok tercih edilen site oluyor bide

hocam son bir sorum olacak amazon sitesinden daha ucuza geliyor acaba laptop sifariş edersem gümrükte sorunu olmadan gelırmı .sen hiç sifariş etdinmi yada eden oldumu tanıdığın
Bilmiyorum ama gümrükte sorun olacağını sanmıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı