Lenovo Ideapad 1 alınır mı?

Alınmaz. 1 sene içinde kasma takılma problemleri ile uğraşırsınız film izlerken bile. Bütçe belirtin öneride bulunalım.

Max 5 bin TL hocam. Üstüne 1 kuruş bile ekleyemem.

Size yeterli ise alabilirsiniz. Geforce NOW için oyunun en düşük sistem gereksinimlerini karşılamasına gerek yok mu ki?
Hocam ne kadar dayanır takılır mı diye merak ediyorum.

Size yeterli ise alabilirsiniz. Geforce NOW için oyunun en düşük sistem gereksinimlerini karşılamasına gerek yok mu ki?
Geforce Now'da ki tek performans etkeni internet hızınız oluyor. Onun haricinde Geforce Now uygulamasının bir sistem gereksinimi var fakat o da çok düşük bir gereksinim zaten. Yani internet hızlı olduğu sürece hemen hemen her bilgisayar ile çok iyi performanslar alınabilir Geforce Now ile.

Alınmaz. 1 sene içinde kasma takılma problemleri ile uğraşırsınız film izlerken bile. Bütçe belirtin öneride bulunalım.
Alınmazmış. O zaman ben bir öneri yapayım. Benim bilgisayarın aynısını alın. Üzerine birde SSD olduğu zaman akıyor sistem. Bu sene 11 yaşına girecek, hala taş gibi bir bilgisayar.

Geforce Now'da ki tek performans etkeni internet hızınız oluyor. Onun haricinde Geforce Now uygulamasının bir sistem gereksinimi var fakat o da çok düşük bir gereksinim zaten. Yani internet hızlı olduğu sürece hemen hemen her bilgisayar ile çok iyi performanslar alınabilir Geforce Now ile.
Teşekkürler hocam. Anladım. (Bunu duyan ben anında Geforce NOW'u indirir ve PC'yi çökertir. :D:D:D)

Alınmazmış. O zaman ben bir öneri yapayım. Benim bilgisayarın aynısını alın. Üzerine birde SSD olduğu zaman akıyor sistem. Bu sene 11 yaşına girecek, hala taş gibi bir bilgisayar.

Teşekkürler hocam. Anladım. (Bunu duyan ben anında Geforce NOW'u indirir ve PC'yi çökertir. :D:D:D)
Çökmez hocam merak etmeyin :D İnternet hızınız yeterli ise ve premium alacak bütçeye sahipseniz Geforce Now çok iyi gelecektir. Her oyunu 1080P en yüksek ayarlarda + Ray Tracing ile 60 FPS oynayabilirsiniz.

Bilmiyorum hocam. Kardeşimde de Lenovo var ama 5.000 TL'yi geçeceğini düşünüyorum. İsterseniz bakın: Lenovo ideapad y510p

Hocam biraz piyasaya baktım, AMD aradım dahili GPU olarak da daha çok iş görür diye fakat maalesef yok bütçenizde. Belirttiğiniz cihaza alternatif yok. Bu sebeple alabilirsiniz. GeForce NOW için 4 GB RAM yetersiz kalabilmekte, daha doğrusu uzun süreli kullanımda şişer. Bir RAM takviyesi ile sorunsuz kullanabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı