Çözüldü Lenovo Ideapad 3 parlaklığı kısınca tamamen kapandı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

eyüp44

Hectopat
Katılım
13 Ocak 2021
Mesajlar
134
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Lenovo Ideapad 3 parlaklık kapatınca kapandı ekranda görüntü yok fanlar çalışıyor ama açılmıyor ekranda görüntü yok ses var peder bey sabahtan beri kafamın etini yedi 10.000 liraya laptop aldık gerisini siz anladınız.
 
Çok merak ediyorum acaba insanlar ne zaman hemen önyargılarıyla hareket edip işte o kadar para verdik aldık boşa gitti diye yakınmak yerine, bunun bir elektronik alet olduğunun ve her alışverişte böyle risklerin bulunabileceğinin farkına varacak? Evladını üzdüğüne değer mi yani bu lafı söylemek? Ev alırsın, sağında solunda hasar olabilir çatı sızdırır, araba alırsın parçaları eski çıkar bakım gerekir, motoru bitik olabilir. Sıfır almışsın en kötü garantiye yollarsın olmazsa tüketici hakem heyetine gidip para iadesi bile alabilirsin bunu neden anlamakta zorlanıyorlar bilmiyorum. Kusura bakmayın konuyla alakasız ama sizin babanız gibi insanlar bu ülkenin bu halde olmasının birinci sorumlusu. Sadece içimi dökmek istedim saygılar, konuyla alakalı bir bilgim yok.
 
Biraz fazla mı kapattınız acaba? Tamamen karanlık bir yere gidip tekrar bakar mısınız? Banyo gibi. Kenarlardan ışık sızması geliyor mu yani ekrana bir görüntü vermeye çalışıyor mu bilgisayar? Babanıza da söyleyin olmazsa garantiye gider zaten. Sakın ola içini açıp karıştırmaya çalışmayın Lenovo gibi firmalar içini açtığınızda garantiyi yok sayabiliyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı