Lenovo Ideapad 3 vs Lenovo V14

  • Konuyu başlatan yalo
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 2B
4 GB asla tercih etmeyin. Ben şu an Lenovo Ideapad 500-15ISK kullanıyorum ve pek memnun değilim. Ama düzgün ayarları yaparsanız GTA 5'te 30 FPS alabiliyorsunuz en az. Tavsiyem laptop almayın. Aşırı kanser olursunuz. Ama illa laptop istiyorsanız da en az 8 GB RAM alın.
 
4 GB asla tercih etmeyin. Ben şu an Lenovo Ideapad 500-15ISK kullanıyorum ve pek memnun değilim. Ama düzgün ayarları yaparsanız GTA 5'te 30 FPS alabiliyorsunuz en az. Tavsiyem laptop almayın. Aşırı kanser olursunuz. Ama illa laptop istiyorsanız da en az 8 GB RAM alın .
normalde kasacıyım ama estra monitör masrafı var diye laptop a geçmek zorundayım .
 
Normalde kasacıyım ama estra monitör masrafı var diye laptop a geçmek zorundayım.

Hocam emin olun monitör yerine TV kullanırsanız 3K'lık laptoptan daha iyi performans alacaksınız. Bir laptop kullanıcısı olarak söylüyorum (ki 4 sene önce 4K TL'ye almıştım laptopu) monitör için laptop alınmaz. Bence toplama alın ve keyfinize bakın, 75 Hz'lik ekonomik bir monitör işinizi görecektir. Sizin için toplayabiliriz aynı fiyata, emin olun daha iyi performans alırsınız. Hareketliği dışında hiçbir artısı yok laptopun. Ama istiyorsanız sorun değil. Fazla performans beklemeyin, yeterli olacaktır.
 
Evet hocam sağolun. Güncelledim. Güzel bir tercih olabilir biraz bütçe bulabilirse 5 gündür kullanıyorum bir problem yaşamadım oyunlar akıyor maşallah.
 

Geri
Yukarı