Lenovo Ideapad 310 Alınır mı?

Bununla ilgili bir video var.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Güncellemelerin hepsini yaptım diye hatırlıyorum bir de bir kaç tane daha ayarlarını değiştiriyordum ama şu an hatırlayamadım :( biraz araştırmayla kolayca bulabilirsiniz youtube da videoları var. Peki sizde %100 disk kullanımı sorunu var mıydı ? ben bu sorundan araştırıp düzeltince bilgisayarda hızlandı.
Bu videoda işinizi görebilir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bununla ilgili bir video var.

Güncellemelerin hepsini yaptım diye hatırlıyorum bir de bir kaç tane daha ayarlarını değiştiriyordum ama şu an hatırlayamadım :( biraz araştırmayla kolayca bulabilirsiniz youtube da videoları var. Peki sizde %100 disk kullanımı sorunu var mıydı ? ben bu sorundan araştırıp düzeltince bilgisayarda hızlandı.

Evet. Sürekli %100 kullanıyor diski hatırladığınız şeyler varsa lütfen not düşün. Teşekkür ederim deneyeceğim.

Düzenledikten sonra mesaja bir video daha ekledim onuda deneyin derim.
Bu iki videodaki her şeyi yapınca düzeldi bende geçmiş olsun bu arada gerçekten hayal kırıklığına uğradım lenovo yüzünden :/

Ben hala alacak arkadaşlarıma önermiyorum. Çünkü hiç bir şey yapamıyoruz.

Ben de bu serinin (idepad310) 7. nesil (Kaby Lake serisi) İ5 işlemcili, DDR4 bellekli, win 10'lu sisteme sahip model var. Orta seviye için doyurucu olmasını beklerken ilk günden beri sıkıntılı bir cihaz. Zaten benim cihazıma ait bir sorun mu diye araştırırken gördüm ki ürünün mühendisliğinden kaynaklanan bir sorunu var. Zaten ikinci ele çıkarmış çoğu kişi. Kötü bir performansa sahip. Cihazı iki kere sıfırlayıp yeniden yükledim. sonuç değişmedi. Fan sesi düşük modda bile yoğun. Cihaz boşta iken bile Ram tüketimi akıllara zarar ki zaten topu topu 4 gb ram var. Birden fazla iş yaparken cihaz bayılıyor. Örneğin çalışırken youtube videosu açtınız arka fonda müzik çalıyor ve işinizi yaptığınız word'den youtube geçiş yaptınız. Ses var ama görüntü gelmiyor. Ekranın sağına soluna tıklıyorsunuz ki görüntü gelsin. İster Chrome kullanın ister Opera browser sürekli chrome çöktü opera çöktü ibaresi alırsınız. Güncellemeleri arka planda indirirken cihaz öyle bayılıyor ki hiçbirşey yapamıyorsunuz ve son çare olarak ctrl alt delete yapsanız bile komut dakikalar sonra geliyor. Daha uzun uzun yazabilirdim ama kısaca uzak durun derim. Saçını başını yolmak isteyen varsa birşey diyemem.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı