Lenovo ideapad 330 alınmalı mı?

Kcavit444

Kilopat
Cihazın özellikleri şu şekilde:

İ5 8250U 8gb Ram 1 tb HDD 2 gb Nvidia Mx150 ekran kartı.

Sadece ofis işleri yapsın, dizi film açsın, Lol ve rocket league oynatsın yeter kafasındayım. Beklentilerimi karşılar mı?

Aynısı bende var, yeni aldım. Tam olarak istediğim verimi alamıyorum. birkaç ayar yapıp bir de öyle deneyeceğim. Yorumu güncellerim. Ayrıca film sever biriysen 1920x1080 laptoplara yönelsen daha iyi olur sanki.

Son düzenleyen: Moderatör:
Özellikleri olarak F/P bilgisayarı. Kasa kalitesi iyi olmadığını ikere aynı cihazdan sıfır alınca anladım. Menteşe yerinden ses gelmesi, Touchpad ise berbat boşluğa düşer gibi fazlasıyla ses yapıyor. Acer kullandığımda Touchpad çok rahattı bunu alınca farkettim. İncelemede sağlam duruyor diyor iş kullanmaya gelince öyle durmuyor. Özellikleri iyi olup bu dolarda fiyatı da iyise uzak duracağını 2 kere anladım.

Aynısı bende var, yeni aldım. Tam olarak istediğim verimi alamıyorum. birkaç ayar yapıp bir de öyle deneyeceğim. Yorumu güncellerim. Ayrıca film sever biriysen 1920x1080 laptoplara yönelsen daha iyi olur sanki.
Oyunlarda anlık kasma oluyodu, windows defender kapattım ve düzeldi. Yine de fikrim aynı. Film sever biriysen 1920x1080 laptoplara yönel.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı