Lenovo Ideapad 330 alınır mı?

Eigby52

Hectopat
Bu konuyu okuyan herkese merhaba. Öncelikle benim ilk konum ve kuralda hata yapmam inşallah.
Laptop bakınmaktayım ve kartta 3100 tl param var. Ekstra bakiye şuan koyamam ve kampanya ürünler varsa kaçırabilirim.
Bu ürün dikkatimi çekti biraz araştırma yapınca bir çok IP330 bileşeninde ses ve kasma problemlerini çok dile getirmişler. Sizce almalıyım yoksa bana önerebileceğiniz laptoplar var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Lenovo V155-15API AMD Ryzen 5 3500U 8GB 256GB SSD Freedos Fiyatı Ryzen 3. nesil ve SSD olmasından dolayı yavaşlama söz konusu olmayacaktır. İleri zamanda bir tane daha 8 GB DDR4 2400 MHz RAM takarsanız yıllarca işinizi görecektir. Ben P6100, 4 GB DDR3 ve 640 GB HDD ile dizüstü kullanıyorum, Google işlerimin hepsini görüyor. Attığım hayli hayli görecektir.

Lenovo V155-15API AMD Ryzen 5 3500U 8GB 256GB SSD Freedos Fiyatı Ryzen 3. nesil ve SSD olmasından dolayı yavaşlama söz konusu olmayacaktır. İleri zamanda bir tane daha 8 GB DDR4 2400 MHz RAM takarsanız yıllarca işinizi görecektir. Ben P6100, 4 GB DDR3 ve 640 GB HDD ile dizüstü kullanıyorum, Google işlerimin hepsini görüyor. Attığım hayli hayli görecektir.
LENOVO Lenovo V155-15API AMD Ryzen 5 3500U 8GB 256GB SSD Freedos 15.6" FHD 81V50010TX | Trendyol burda aynı satıcı ekran tipini ips girmiş senin attığın hb da ise tn yazıyor. Anlayamadım.

Bu modellerde oyun oynamak gibi bir beklentiniz olmasın.

Depolama olsun RAM olsun en iyisi bu.
1080p çözünürlük isterseniz de bu var.
1080p+Ekran Kartı

Son düzenleme:
Depolama olsun RAM olsun en iyisi bu.
1080p çözünürlük isterseniz de bu var.
1080p+Ekran Kartı
Senin ve enesin tavsiyesinde olan lenovoyu sipariş ettim. Teşekkürler hepinize.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı