Kurulum ekranından harici ekran kartını da iptal ettim. Intelmobile config dosyası ile kurulum yaparken EndRandomSeed hatası veriyor ama orada kalmıyor, işlem yapıyor, bir sürü yazı geliyor. sonra panic.apple.com.... gibi devam eden bir uyarı veriyor ve orada kalıyor. Ne yapmam gerekiyor?
Platform: Hackintosh (macOS) PC Bootloader/ön yükleyici: CLOVER (uEFI) Problem/sorun: end random seed Eğer kullandığınız imaj veya sistemde varsayılan/default olarak: EFI --> CLOVER --> drivers64uefi --> OsxAptioFixDrv-64.efi Veya benzeri bir .efi driver/sürücü var ise ve bu sorunu...
Platform: Hackintosh (macOS) PC Bootloader/ön yükleyici: CLOVER (uEFI) Problem/sorun: end random seed Eğer kullandığınız imaj veya sistemde varsayılan/default olarak: EFI --> CLOVER --> drivers64uefi --> OsxAptioFixDrv-64.efi Veya benzeri bir .efi driver/sürücü var ise ve bu sorunu...
Son denediğin imaj'da o hatayı alma ihtimalin pek yok. Doğru olanı deneyip USB'ye yazdırdığından emi ol. Kullandığın USB'yi en baştan biçimlendir ve tekrar USB'ye yazdır.
Yazdırma işlemi sonrası USB / Efı / Clover içindeki config dosyasını masaüstüne yedekle ve USB içinden sil.
Son denediğin imaj'da o hatayı alma ihtimalin pek yok. Doğru olanı deneyip USB'ye yazdırdığından emi ol. Kullandığın USB'yi en baştan biçimlendir ve tekrar USB'ye yazdır.
Yazdırma işlemi sonrası USB / Efı / Clover içindeki config dosyasını masaüstüne yedekle ve USB içinden sil.
Sizin dediğiniz imaj dosyasını iki defa indirip denedim, yine EndRandomSeed hatası verdi. Sonra USB içindeki config dosyasını sizin vermiş olduğunuz linkteki config dosyası ile değiştirip öyle denedim. Bu seferde apple logosu geliyor. Yaklaşık %55-60 yükleniyor, biraz bekliyor. sonra bilgisayar kapanıp yeniden başlıyor. Tekrar yüklemek istersem sıfırdan başlıyor. başka öneriniz var mı acaba ?