Lenovo İdeapad 510 macOS Mojave Kurulumu

karakabus_

Hectopat
Daha fazla  
Kurulum ekranından harici ekran kartını da iptal ettim. Intelmobile config dosyası ile kurulum yaparken EndRandomSeed hatası veriyor ama orada kalmıyor, işlem yapıyor, bir sürü yazı geliyor. sonra panic.apple.com.... gibi devam eden bir uyarı veriyor ve orada kalıyor. Ne yapmam gerekiyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Birde hatanın görselini paylaşın.

Birde hatanın görselini paylaşın.
EndRandomSeed hatasını bir türlü aşamadım. USB'deki OsxAptioFixDrv-64.efi dosyasını değiştirdim yine olmadı. Başka ne yapmam gerekiyor ?

Bu imaj ile dener misin ?
Ayrıca sistem bilgilerinizi de paylaşın.
Maalesef olmadı. EndRandomSeed hatası devam ediyor. Sistem Lenovo ideapad 510.
Intel Core i5 7200U
Intel HD 620
Nvidia 940MX
Intel 3165AC Wireless
120 GB SSD

Son denediğin imaj'da o hatayı alma ihtimalin pek yok. Doğru olanı deneyip USB'ye yazdırdığından emi ol. Kullandığın USB'yi en baştan biçimlendir ve tekrar USB'ye yazdır.
Yazdırma işlemi sonrası USB / Efı / Clover içindeki config dosyasını masaüstüne yedekle ve USB içinden sil.
İçindeki config dosyasını USB / Efı / Clover içinet atıp dene.

Son denediğin imaj'da o hatayı alma ihtimalin pek yok. Doğru olanı deneyip USB'ye yazdırdığından emi ol. Kullandığın USB'yi en baştan biçimlendir ve tekrar USB'ye yazdır.
Yazdırma işlemi sonrası USB / Efı / Clover içindeki config dosyasını masaüstüne yedekle ve USB içinden sil.
İçindeki config dosyasını USB / Efı / Clover içinet atıp dene.
Sizin dediğiniz imaj dosyasını iki defa indirip denedim, yine EndRandomSeed hatası verdi. Sonra USB içindeki config dosyasını sizin vermiş olduğunuz linkteki config dosyası ile değiştirip öyle denedim. Bu seferde apple logosu geliyor. Yaklaşık %55-60 yükleniyor, biraz bekliyor. sonra bilgisayar kapanıp yeniden başlıyor. Tekrar yüklemek istersem sıfırdan başlıyor. başka öneriniz var mı acaba ?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı