Lenovo Ideapad Gaming 3 82K200K2Tx oyun oynarken CPU sıcaklığı 81-82, GPU 72 derece

Valla bende msi alpha da 92 derece görüyorum cpuda. Isınma sorunlu modeller sanırım alphalar.

Alpha kasa MSI'lar gayet iyidir. Bu sıcakta üstüne temizlik yapmadıysanız gayet normal değerler.

Bence Gaming laptoplarda ısınma çok dert edilmemeli kol kadar ekran kartını 3 santimetre kareye sığdırıyorlar sonuçta.

Hayır, dert edilmeli. Sonuçta oyun oynarken Throttle yemek acayip can sıkıcı olur. Ayrıca teknoloji gelişti ve mükemmel havayı dışarı atan kasalar geliştirildi. Bir zahmet öyle kasalar kullansın Asus, Tuf kasasında.

Alpha kasa MSI'lar gayet iyidir. Bu sıcakta üstüne temizlik yapmadıysanız gayet normal değerler.

Hayır, dert edilmeli. Sonuçta oyun oynarken Throttle yemek acayip can sıkıcı olur. Ayrıca teknoloji gelişti ve mükemmel havayı dışarı atan kasalar geliştirildi. Bir zahmet öyle kasalar kullansın Asus, Tuf kasasında.
Daha alalı 1 ay oldu ne temizliği hocam?

Daha alalı 1 ay oldu ne temizliği hocam?

Temizlik yapılmasa bile normal değerler. 95 derece üstünü görürse sıkıntı çıkartır. Alpha orta derecede bir kasaya ve soğutmaya sahip. O yüzden normaldir. Temizlik yapılmadan bu değerler alınıyorsaydı mükemmel denilebilirdi.

Temizlik yapılmasa bile normal değerler. 95 derece üstünü görürse sıkıntı çıkartır. Alpha orta derecede bir kasaya ve soğutmaya sahip. O yüzden normaldir. Temizlik yapılmadan bu değerler alınıyorsaydı mükemmel denilebilirdi.

Bazen 95 üstü de görüyorum Valorant'ta. Ekran kartı kullanımı bazen Valorant'ta 98 falan oluyor. GPU sıcaklığı bayağı çıkıyor. Oyunlarda hem CPU hem GPU'yu kullanıyor anlamadım

Stand ile denedim 77-78 hatta ara ara işlemci 79 dereceyi gördü ama genelde 77-78 oldu. GPU ise 64-65 ara ara 66 dereceyi gördü ama genel olarak 65 dereceydi. Şu işlemci hala sıcak gibi cihaza yansımıyor hissetmiyorum da sıcaklığı yine de insana düşündürmüyor değil neden böyle yüksek die.

Stand ile denedim 77-78 hatta ara ara işlemci 79 dereceyi gördü ama genelde 77-78 oldu. GPU ise 64-65 ara ara 66 dereceyi gördü ama genel olarak 65 dereceydi. Şu işlemci hala sıcak gibi cihaza yansımıyor hissetmiyorum da sıcaklığı yine de insana düşündürmüyor değil neden böyle yüksek die.

Normal hocam.

Hayır, dert edilmeli. Sonuçta oyun oynarken throttle yemek acayip can sıkıcı olur. Ayrıca teknoloji gelişti ve mükemmel havayı dışarı atan kasalar geliştirildi. Bir zahmet öyle kasalar kullansın ASUS, TUF kasasında.

Laptoptan masaüstü kadar serin olması beklenemez bu cihazlar zaten 85 90 95 derecede çalışsın diye yapıldılar çünkü inceler. Yeni kasalar daha serin ama herkesin durumu yok ülkede enflasyon diz boyu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı