Lenovo Ideapad Gaming 3 klavye ısınması

Hardmodeyasayan

Decapat
Katılım
30 Haziran 2021
Mesajlar
40
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Lenovo Ideapad Gaming 3 Ryzen 7 4800H kullanıyorum normalde masaüstü kullanıcısıydım yeni yeni laptop kullanmaya başlıyorum laptop yük altında klavye kısmı çok ısınıyor rahatsız ediyor yani bu durum da ne yapmam lazım? Donanımsal bir sorun mu yoksa ben mi yeni kullanmaya başladım diye elimi yakıyor gibi hissediyorum? ( işlemci sıcaklığı boşta 40-50 derece yük altında 70-80 derece )
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de kullanıyorum. Klavye'nin özellikle sol tarafı ısınıyor ama beni rahatsız edecek seviyede değil. Siz sıcaklık değerlerine baktınız mı?

Edit : yeni uyanmışım. Okuyamamışım. Sorry
 
İşlemci sıcaklığında sorun yok fakat malzeme kalitesi ve soğutmanın nereye koyulduğu ile alakalı bir durum. İade hakkınız varsa iade edip başka bir ürün bakabilirsiniz.
 
Ben de kullanıyorum. Klavye'nin özellikle sol tarafı ısınıyor ama beni rahatsız edecek seviyede değil. Siz sıcaklık değerlerine baktınız mı?

Edit : yeni uyanmışım. Okuyamamışım. Sorry
Sizin değerler kaç diğer Lenovoların ne kadar ısındığını bilmiyorum ona göre kıyaslama yapayım.
 
Hocam LEGION'da işlemci ekran kartı sağ tarafta yazı yazarken ısıyı hissediyorsun ama "wsad" tuşlarının orası buz gibi oluyor. Ideapad'de konumunu bilmiyorum ama genel olarak ısıyı hissetmeniz normal dizüstülerde.
 
Hocam bilgisayarınız aşırı ısınmış olsa klavye üzerindeki ısı buna bağlı diyeceğim ancak sıcaklıklar normal. Klavye üzerinde ısı kasa ile klavyenin arasında yalıtım malzemesi bulunup bulunmaması ve ürünün genel tasarımına(iç kısım) bağlıdır. Bende de MSI var, sıcaklık değerleri sizinki gibi ve yeterince yalıtım yok. Bu yüzden bakır boruların ısısı klavyeye vuruyor. Servis ile yaptığım görüşmede bu durumun normal olduğunu, herhangi bir sorun teşkil etmeyeceğini söylediler.
 

Geri
Yukarı