Lenovo Ideapad Gaming laptopa SSD takmak

Makaleler
4
Daha fazla  
Arkadaşlar depolamam yetmediği için elimde boşta duran 2.5 inç SSD'yi takmak istiyorum. İnternette izlediğim videolarda ekstra kablo ve aparat kullanıyor. Bende ise bunlar yok. Destekle iletişime geçtiğimde bana kendi sitelerinden parça istememi söylediler ama nasıl isteyeceğimi bulamadım. Bu parçayı nereden bulabilirim? Ayrıca M.2 takmak istesem 2280 mi 2242 M.2 SSD mi alacağım?

Seri numaram: MP25LTCN.

Dosya Ekleri

• foto.png
    foto.png
    14,7 KB · Görüntüleme: 48
Arkadaşlar depolamam yetmediği için elimde boşta duran 2.5 inç SSD'yi takmak istiyorum. İnternette izlediğim videolarda ekstra kablo ve aparat kullanıyor. Bende ise bunlar yok. Destekle iletişime geçtiğimde bana kendi sitelerinden parça istememi söylediler ama nasıl isteyeceğimi bulamadım. Bu parçayı nereden bulabilirim? Ayrıca M.2 takmak istesem 2280 mi 2242 M.2 SSD mi alacağım?

Seri numaram: MP25LTCN.

DVD yeriniz varsa minik bir parça alarak takabilirsin ben öyle kullanmıştım.

DVD yeriniz var mı?

DVD yeriniz varsa minik bir parça alarak takabilirsin ben öyle kullanmıştım.
Bu laptopta SATA girişi yok.

HDD Upgrade Kit o kablonun adı ama Türkçe olarak bulamadım bir türlü.
@Recep Baltaş İsmi nedir bu aparatın acaba?

Buldum ama model farklı. Uyumlu olur mu acaba? Fiyatının da maşallahı var. Küçücük kabloya. @yapiz
Birkaç tane daha buldum. Hepsi PC'ye özel. Sen iyisi al bir tane 2280 kafan rahat etsin.

Son düzenleme:
Bu laptopta SATA girişi yok.

HDD Upgrade Kit o kablonun adı ama Türkçe olarak bulamadım bir türlü.
@Recep Baltaş İsmi nedir bu aparatın acaba?

Buldum ama model farklı. Uyumlu olur mu acaba? Fiyatının da maşallahı var. Küçücük kabloya. @yapiz
Birkaç tane daha buldum. Hepsi PC'ye özel. Sen iyisi al bir tane 2280 kafan rahat etsin.
Tamam, teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı