Lenovo IdeaPad Gaming3 alınır mı?

kerem.044

Femtopat
Daha fazla  
Lenovo IdeaPad Gaming3.
AMD Ryzen 5-5500h
16 GB RAM.
512 SSD RTX 2050 15.6"
21.500 TL alınır mı? Performans verir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı modelin 3050 ekran kartlısını kullanıyorum. Yüksek performans modunda 100 derecelere kadar çıkıyor. Undervolt yaparak 20 FPS civarı feda ederek 75 80 derecelerde oyun oynatıyor.

Almalı mıyım fiyat-performans açısından iyi midir?

Hocam beklentine bağlı. Ben genelde CS, LoL, ETS 2, EA FC 24, Valorant falan oynuyorum bir sorun çıkartmıyor güzel performans veriyor açıkçası.

Almalı mıyım fiyat-performans açısından iyi midir?

İkinci ele yönelebilirsen 3050 Li'li modellerini alabilirsin. 2050 biraz eski kalıyor.

Hocam beklentine bağlı. Ben genelde CS, LoL, ETS 2, EA FC 24, Valorant falan oynuyorum bir sorun çıkartmıyor güzel performans veriyor açıkçası.

İkinci ele yönelebilirsen 3050 Li'li modellerini alabilirsin. 2050 biraz eski kalıyor.
Kanka ben biraz grafik tasarım falan da öğrenmek istiyorum.Onlar için falan çok mu kötü kalır eski kalıyor dediğin, yeni nesil oyunlar içinse oyunlardan yana problemim yok benim.Oynayacağım en iyi oyun AC Unity falan olur o da en iyisi onun dışında başka bi sıkıntı çıkarır mı eski olması?

Kanka ben biraz grafik tasarım falan da öğrenmek istiyorum. Onlar için falan çok mu kötü kalır eski kalıyor dediğin, yeni nesil oyunlar içinse oyunlardan yana problemim yok benim. Oynayacağım en iyi oyun AC Unity falan olur o da en iyisi onun dışında başka bir sıkıntı çıkarır mı eski olması?

Dostum 2050 70 watt 3050'den daha daha eski ama NVIDIA'nin eski gozbebegi al pişman olmazsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı