Aynı modelin 3050 ekran kartlısını kullanıyorum. Yüksek performans modunda 100 derecelere kadar çıkıyor. Undervolt yaparak 20 FPS civarı feda ederek 75 80 derecelerde oyun oynatıyor.
Almalı mıyım fiyat-performans açısından iyi midir?
Almalı mıyım fiyat-performans açısından iyi midir?
Kanka ben biraz grafik tasarım falan da öğrenmek istiyorum.Onlar için falan çok mu kötü kalır eski kalıyor dediğin, yeni nesil oyunlar içinse oyunlardan yana problemim yok benim.Oynayacağım en iyi oyun AC Unity falan olur o da en iyisi onun dışında başka bi sıkıntı çıkarır mı eski olması?Hocam beklentine bağlı. Ben genelde CS, LoL, ETS 2, EA FC 24, Valorant falan oynuyorum bir sorun çıkartmıyor güzel performans veriyor açıkçası.
İkinci ele yönelebilirsen 3050 Li'li modellerini alabilirsin. 2050 biraz eski kalıyor.
Kanka ben biraz grafik tasarım falan da öğrenmek istiyorum. Onlar için falan çok mu kötü kalır eski kalıyor dediğin, yeni nesil oyunlar içinse oyunlardan yana problemim yok benim. Oynayacağım en iyi oyun AC Unity falan olur o da en iyisi onun dışında başka bir sıkıntı çıkarır mı eski olması?
Çok teşekkürler.Dostum 2050 70 watt 3050'den daha daha eski ama NVIDIA'nin eski gozbebegi al pişman olmazsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.