Lenovo Ideapad Y500 Kasma ve Donma Sorunu

HDD yavaş yavaş gidiyor. İdare etmek için bad sectorleri saklamayı dene veya yeni bir HDD al. Sıcaklıklar oyundayken kaç derece? Benzer laptop bende de vardı. Benim sıcaklıklar şahsen 100 altına inmiyordu. Düzeltmek birkaç haftamı almıştı. :)

HDD yavaş yavaş gidiyor. İdare etmek için bad sectorleri saklamayı dene veya yeni bir HDD al. Sıcaklıklar oyundayken kaç derece? Benzer laptop bende de vardı. Benim sıcaklıklar şahsen 100 altına inmiyordu. Düzeltmek birkaç haftamı almıştı. :)
Hocam ona hiç bakmadım ama şunu söylim. Mesela Knight online, Cod WW1, Cod MW2 falan oynarken aşırı ısınma oluyordu. Elimii HDD kısmının altına koyuyodum 5 saniye tutamıyorum. Alev atıyor.
Bir tane daha HDD var o sağlam. Bu programla tarattım sonuç komple yeşil oluyor ama Windows kuramıyorum. HDD sıfır halde, takıyorum, açıyorum PC'yi ama BIOS'a bile giremiyorum. Resimdeki gibi 1. sıradaki önce geliyor. entera basınca 2. çıkıyor. ne olur ne olmaz diye 2. aşamada bişeye basmdım BIOS bozulur'da PC komple gider diye. Buradan yardımcı olmanız mümkünmü?

Bu arada şunu yazmak istiyorum.bilgilendirim dedim. Bu PC'yi ilk aldığımda özelliklerinde SSD yazıyordu. Birden aklıma geldi ve PC'de bir tane kısa kart vardı. Merak edip söktüm üstündeki kodu google da arattım ve 16 GB'lık SSD kart çıktı. Buna windows kurabilir miyim? Olursa nasıl yapabilirim ve Windows yükleyebilirsem bu kasılma ve donma sorunları devam eder mi düzelir mi? Sizin de desteğinizle daha basit olur belki.
adsızsd.JPG

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı