İnterceptour
Kilopat
Daha fazla
- Meslek
- Öğretmen
Son birkaç ayda laptop ticareti yapmaya başladım, elime birçok Intel işlemci NVIDIA ekran kartlı laptop geçti, son alıp sattığım laptop Lenovo Idepad 3 serisinden Ryzen 3 3200U işlemcili bir laptoptu ve ekran kartı olarak ise Vega3 dahili birimi kullanıyordu. Buraya kadar sorun yok, bu sabah saatlerinde laptopu sattım ve yerine hemen aynı laptopun Ryzen3 3250U işlemcili bir modelini aldım. Asıl sorunumuz şu:
DxDiag kısmında sadece AMD radeon™ Graphics yazıyor, resimlerde belirttim, bu ekran kartı tam olarak nedir? İnternetten baktığımda böyle bir model bulamadım, ne özellikleri var ne de oyun testi vs. gözükmyüor. Yarın laptop elime geçince detaylı inceleyeceğim fakat yine de merak ettim bu şekilde olan var mı diye.
DxDiag kısmında sadece AMD radeon™ Graphics yazıyor, resimlerde belirttim, bu ekran kartı tam olarak nedir? İnternetten baktığımda böyle bir model bulamadım, ne özellikleri var ne de oyun testi vs. gözükmyüor. Yarın laptop elime geçince detaylı inceleyeceğim fakat yine de merak ettim bu şekilde olan var mı diye.