Yusuf Halil Sağaz Hectopat Katılım 25 Ocak 2021 Mesajlar 1.522 Çözümler 4 Yer Çorum Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2021 #11 blackandyellow dedi: Çözüldü: macOS Catalina 10.15.7 Sanal Sistem kurulum imajı MEGA.nz :sentinel: :D www.technopat.net Bu konuya göz attınız mı peki? Genişletmek için tıkla... Hocam VirtualBox'ta macos boot etmiyor, siyah kod ekranında kalıyor nasıl düzeltebilirim? Kodları tek tek girdim emreguzel7 dedi: Emeğinize sağlık, teşekkür ederim ilginize @blackandyellow Hocam dediğiniz gibi yaptım, kurulum sorunsuz tamamlandı. Fakat vmware tools kurmama rağmen çözünürlük ve performansta sorun yaşıyorum, bu sorunu nasıl giderebiliriz ? Genişletmek için tıkla... Hocam.
blackandyellow dedi: Çözüldü: macOS Catalina 10.15.7 Sanal Sistem kurulum imajı MEGA.nz :sentinel: :D www.technopat.net Bu konuya göz attınız mı peki? Genişletmek için tıkla... Hocam VirtualBox'ta macos boot etmiyor, siyah kod ekranında kalıyor nasıl düzeltebilirim? Kodları tek tek girdim emreguzel7 dedi: Emeğinize sağlık, teşekkür ederim ilginize @blackandyellow Hocam dediğiniz gibi yaptım, kurulum sorunsuz tamamlandı. Fakat vmware tools kurmama rağmen çözünürlük ve performansta sorun yaşıyorum, bu sorunu nasıl giderebiliriz ? Genişletmek için tıkla... Hocam.