Lenovo L340 vs Monster Abra A5 V15.2.1

İşlemci ve ekran kartı değil olay. Monster 4 tane RTX 2080 TI koysun, yakında çıkmasını beklediğim 3950X koysun, yine de almam. İsterse 10000 TL olsun yine almam. Onun yerine gider 3000 lira fazla verir PE65 alırım, en azından elimden kaydığı zaman dehşete düşüp 5 dakika sonra uğrayacağım üzüntüyü düşünmem.

Yapacak bir şey yok sonuçta fiyatlar uçuk ve imkanlar bu kadar el veriyor. Buna çöp dersek bundan iyisine de çöp diyelim sonuçta ondan da iyisi var. Bu böyle böyle gider. Çöp demek bence mantıksız. Ha yine de saygı duyuyorum tabi, sizin görüşünüz.

Bilgilendirme ve inceleme için teşekkürler konu sahibine.

Lenovo L340 almanın eşiğindeğiz, iyi bir konu oldu bu. Tek can sıkıcı durumu HDD yi göremedim ama onun yanında m.2 ssdsi var. Tercihim genellikle 1. olarak ssd 2. olarak hdd olur hep. DVD yok. 6500 tl vereceğiz dvd olmayacak mı diyorlar :). eşdeğer fiyatlarda alınabilecek iyi laptoplardan bir tanesi de bu.

Ben de 1 haftadır Abra A7 12.1.1 kullanıyorum. Fazla değil evet ama ilk izlenimimden memnum kaldım açıkçası.
Gerek performans olsun, gerek soğutma olsun. Tek gördüğüm sıkıntı kasa feci ama feci şekilde parmak izi bırakıyor. Sonuç olarak Monster bana göre şuan alınır.
Siz muhtemelen almışsınızdır o ayrı da sonradan bakanlar için de not olsun.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı