Lenovo laptop düzgun başlatılmadı hatası veriyor

SlayerXEfe

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus Rog Strix G15 G513 HN192 Rtx 3050 4 GB-Amd Ryzen 7 6800hs-1.5 Tb M.2 Ssd-24 Gb 4800mhz Ram
Arkadaşlar selam. 3 yıldır kullandığım Lenovo laptopu dün kapattım ve her zamanki gibi bugün açmaya çalıştım fakat bilgisayarınız düzgün başlatılması ve mavi ekran hatası alıyorum. Kurtarma moduna da alınmıyor. Yardımcı olur musunuz?

Dosya Ekleri

• 20231018_202125.jpg
    20231018_202125.jpg
    220,9 KB · Görüntüleme: 18
Win10 yükleme medyası kullanarak otomatik onarım yapmayı deneyin. Buradan Win10 yükleyip bir USB belleğe yazdırın. Ardından format atar gibi taktığınız USB belleği Boot sekmesinden en üste alın. Ardından gelen Windows yükleme sihirbazında ilk olarak ileriye tıklayın, devamında "Bilgisayarı Onar" seçeneğini seçin. Ardından bir mavi ekran gelecek. Oradan Sorun Gidermeye tıklayın ve devamında Gelişmiş Seçeneklere gelerek Gelişmiş Önyükleme seçeneğinden Otomatik Onarmayı seçin.

Arkadaşlar selam. 3 yıldır kullandığım Lenovo laptopu dün kapattım ve her zamanki gibi bugün açmaya çalıştım fakat bilgisayarınız düzgün başlatılması ve mavi ekran hatası alıyorum. Kurtarma moduna da alınmıyor. Yardımcı olur musunuz?
Laptopu usbden çalışan windowsta aç sorun devam ediyorsa donanım kaynaklı sorundur ramleri çıkartıp bacaklarını temizle tekrar takıp dene.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı