3000-8000 TL, 1080p 144-240Hz monitör tercih rehberi Ben de o bantta arıyorum, 24G42E ve G25F2 en iyileri görüntü kalitesi, renk gamutu, kontrast ve parlaklık olarak.Lenovo Legion R24e almayı düşünüyorum önerir misiniz indirim bekleyim mi?
pek anlamadım ama karışık bir rehber galiba3000-8000 TL, 1080p 144-240Hz monitör tercih rehberi Ben de o bantta arıyorum, 24G42E ve G25F2 en iyileri görüntü kalitesi, renk gamutu, kontrast ve parlaklık olarak.
Gigabyte g25f2 ve ktc h25t7 aynı paneli kullanıyor, ucuz olanı almak daha mantıklı. Ktc’nin arka aydınlatma kalitesi de iyi.3000-8000 TL, 1080p 144-240Hz monitör tercih rehberi Ben de o bantta arıyorum, 24G42E ve G25F2 en iyileri görüntü kalitesi, renk gamutu, kontrast ve parlaklık olarak.
Çok fazla model var. Tek tek uğraşamayacağım için biraz karışık olmuş olabilir.pek anlamadım ama karışık bir rehber galiba
eyvallah kral adamsınGigabyte g25f2 ve ktc h25t7 aynı paneli kullanıyor, ucuz olanı almak daha mantıklı. Ktc’nin arka aydınlatma kalitesi de iyi.
Çok fazla model var. Tek tek uğraşamayacağım için biraz karışık olmuş olabilir.
Peki knk ben biraz araştırdım lenovoda asansör özlelliği dik dönme filan var senceGigabyte g25f2 ve ktc h25t7 aynı paneli kullanıyor, ucuz olanı almak daha mantıklı. Ktc’nin arka aydınlatma kalitesi de iyi.
bir sorum daha var kusura bakma şuan gamebooster gb2421ff kullanıyorum 2 yıl oldu alalı ekranda yatay çizgiler var bunun tamiri filan varmıdır oyüzden monitör araştırıyorumGigabyte g25f2 ve ktc h25t7 aynı paneli kullanıyor, ucuz olanı almak daha mantıklı. Ktc’nin arka aydınlatma kalitesi de iyi.
Tamiri vardır da garantisi bittiyse sıfırı kadar ücret isterler.eyvallah kral adamsın
Peki knk ben biraz araştırdım lenovoda asansör özlelliği dik dönme filan var sence
bir sorum daha var kusura bakma şuan gamebooster gb2421ff kullanıyorum 2 yıl oldu alalı ekranda yatay çizgiler var bunun tamiri filan varmıdır oyüzden monitör araştırıyorum
Tamiri vardır da garantisi bittiyse sıfırı kadar ücret isterler.
Bakıyım bakmasına da ben ne yapacağım onu anlamadım. Ekranda sallıyorum yatay çizgiler çıkıyordur veya bozulmalar falan oluyordur servise gönderirsin onlar sana garantisi bitmediyse duruma göre ya bedava ya da ücretli ekran değişimi yapabilirler. Ama 2 yıl geçtiğine göre garanti bitmiş. Senden ekran değişimi için monitör parası isterler. Ekranın bozulduysa ve garantisi bittiyse yenisini alman en mantıklısı. Kaldı ki servise giden monitörler tamir edilse bile bir süre kullanım sonrası bir daha bozulabiliyor. En az risklisi sıfır monitör almak.fotoğraf atacağım bakabilirmisin
Kral sen var ya adamsın foruma yeni katıldım zaten teşekkür ederim yardımcı olduğun içinBakıyım bakmasına da ben ne yapacağım onu anlamadım. Ekranda sallıyorum yatay çizgiler çıkıyordur veya bozulmalar falan oluyordur servise gönderirsin onlar sana garantisi bitmediyse duruma göre ya bedava ya da ücretli ekran değişimi yapabilirler. Ama 2 yıl geçtiğine göre garanti bitmiş. Senden ekran değişimi için monitör parası isterler. Ekranın bozulduysa ve garantisi bittiyse yenisini alman en mantıklısı. Kaldı ki servise giden monitörler tamir edilse bile bir süre kullanım sonrası bir daha bozulabiliyor. En az risklisi sıfır monitör almak.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.