Lenovo Legion R24e ile CS2 60Hz üstüne ayarlanmıyor

zirve60

Kilopat
Arkadaşlar kafayı yemek üzereyim. Ne yaptıysam 60Hz ayarına geri dönüyor. Bunun sebebi nedir? Yardımcı olursanız sevinirim.
Monitör Lenovo Legion R24e.
İşlemci i5 13500.
Kart: ASUS ROG 6650XT.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar kafayı yemek üzereyim. Ne yaptıysam 60Hz ayarına geri dönüyor. Bunun sebebi nedir? Yardımcı olursanız sevinirim.
Monitör Lenovo Legion R24e.
İşlemci i5 13500.
Kart: ASUS ROG 6650XT.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam, çözdünüz mü bilmiyorum ama ben önce oyunu tam ekran pencereli moda aldım. Ardından tekrar tam ekrana geçirip görüntü ayarlarımı yaptım. Hz ayarını yaptıktan görüntü kısmında ayarı kaydettikten sonra, hiçbir şey yapmadan (menüde hz ayarını kaydettikten sonra menülerde geçiş yapmadan) oyunu kapatıp açtığımda hz istediğim ayarda sabitlenmişti ama görüntü ayarımı değiştirdiğimde bozuluyor onun nedenini bilmiyorum.

Hocam, çözdünüz mü bilmiyorum ama ben önce oyunu tam ekran pencereli moda aldım. Ardından tekrar tam ekrana geçirip görüntü ayarlarımı yaptım. Hz ayarını yaptıktan görüntü kısmında ayarı kaydettikten sonra, hiçbir şey yapmadan (menüde Hz ayarını kaydettikten sonra menülerde geçiş yapmadan) oyunu kapatıp açtığımda Hz istediğim ayarda sabitlenmişti ama görüntü ayarımı değiştirdiğimde bozuluyor onun nedenini bilmiyorum.

Çözümü şurayı kapatmakta buldum. Sende dene istersen.

Ayarlar-sistem-ekran-gelişmiş ekran ayarları.
Hocam inşallah düzelir.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-08-09 162341.png
    Ekran görüntüsü 2025-08-09 162341.png
    44,4 KB · Görüntüleme: 23

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı