Lenovo Legion R25i-30 kullanıcılarının görüşleri nasıl?

Monitörü dün akşam teslim aldım 10 saattir kullanıyorum kendi şahsi düşüncelerimi paylaşacağım.

1- monitörün renklerini ayarladıktan sonra gerçekten çok başarılı buldum.(standart geldiği ayarları berbat) aklımda beğenmezsem iade edip HP Omen25i almak vardı ama tercihimi Lenovo'dan yana kullandım.
2- monitörü 180 Hz'ye aldığımızda 30 dk sonra tekrar 165 Hz oluyor oyun oynarken falan Alt Tab yapar gibi atıyor bu can sıkıcı bir durum 165 Hz de kullanıyorum şu an.
3- ayaklarına biraz kaba çok büyük gibi yorumlar gördüm bence normal masama uydu hatta yanda 2. monitörüm var.
4- hoparlörleri başarılı ama ilk geldiğinde sesi %50 oluyor Lenovo display Control Center'dan ayarlabiliyorsunuz %100 yaptığınızda yeterli bir ses veriyor.
5-HDR özelliğini kapalı kullanıyorum açıp YouTube'dan birkaç video izledim onu da başarılı buldum.
6- Genel olarak çok monitör değiştiren birisi olarak yorumum bu fiyat bandında bence tercih edilecek bir ürün + sı - si konuşulur bilgili arkadaşlar panel kodunu tam bulduktan sonra detaylı inceleme yaparlar ona göre tercih edersiniz hayırlı forumlar.
bende ayarlar değişmiyor hepsi nerdeyse gri de ?
 
Nerede 4000 tl ye satıldı bu monitör, almak istiyorum ancak pahallıya alırım diye tırsıyorum şu an 4800, tekrar indirime girer mi acaba?
 
Merhaba monitörü 2 gün önce aldım.2 gündür sorunsuz kullanmaktaydım fakat bugün standby mode hatası ile karşılaştım. Monitör dp porttan görüntü vermiyor sadece hdmi dan veriyor. Başına gelen oldu mu nasıl çözülür ?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı