Lenovo LOQ 15IAX9 83GS007XTR ghosting var mı?

• Konuyu başlatan xbea
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 1.282
Makaleler
1
Merhaba bu bilgisayarı önümüzdeki dönemde almak istiyorum ama korkum ms değerinin yüksek olması ve ghosting yapması, bu konuda bilgisi olan var mı?

PC özellikleri: Lenovo LOQ 15IAX9 83GS007XTR Intel i5 12450HX / RTX 4060 / 8 GB DDR5 RAM.

Merhaba bu bilgisayarı önümüzdeki dönemde almak istiyorum ama korkum ms değerinin yüksek olması ve ghosting yapması, bu konuda bilgisi olan var mı?

PC özellikleri: Lenovo LOQ 15IAX9 83GS007XTR Intel i5 12450HX / RTX 4060 / 8 GB DDR5 RAM.

Ben de aynısının 4050 olanını kullanıyorum, ghosting falan yok hocam.

Bende aynı cihazın 4050 olan modelini kullanıyorum gözle görülecek kadar bir ghosting yok.

Kronik ghosting sorunu yok ancak 25ms paneli olduğundan ghosting gibi hissettirebilir. Profesyonel FPS oyuncusu değilseniz bir önemi yok şu anki fiyatıyla alınacak en F/P ve iyi laptop.
Alternatifini bende bulamadım hocam o yüzden buraya konu açmak istedim yorumlarınız için çokk teşekkür ederim içim rahatladı diyebilirim. Genelde Apex Legends oynuyorum FPS olarak başka bir oyun oynadığım söylenemez ki profesyonel oynadığımda yok 😅.

Bende aynı cihazın 4050 olan modelini kullanıyorum gözle görülecek kadar bir ghosting yok.
Gerçek kullanıcılardan duymak sevindirici bu haberi. @YüzbaşıJohnPrice hocam peki 4050 ile 4060 kullanan cihazlarında paneli aynı mıdır?

Alternatifini bende bulamadım hocam o yüzden buraya konu açmak istedim yorumlarınız için çokk teşekkür ederim içim rahatladı diyebilirim. Genelde Apex Legends oynuyorum FPS olarak başka bir oyun oynadığım söylenemez ki profesyonel oynadığımda yok 😅.

Gerçek kullanıcılardan duymak sevindirici bu haberi. @YüzbaşıJohnPrice hocam peki 4050 ile 4060 kullanan cihazlarında paneli aynı mıdır?
Evet LOQ 15IAX9 modelinde tüm paneller aynı.

Evet LOQ 15IAX9 modelinde tüm paneller aynı.
Çok teşekkür ederim hocam bu bilgi için iyi günler, saygılar....

Çok teşekkür ederim hocam bu bilgi için iyi günler, saygılar....
Hocam son olarak bu konudan anlayan biri gibisiniz şu an kullandığım cihazın panel marka bilgisini panelook sitesinde arattığımda bu sayfa çıkıyor ms değeri kaçtır? İsim olarak CMN1521 olarak geçiyor.

162.158.210.79 - Please verify yourself to continue

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı