Lenovo LOQ 15IAX9 oyun oynarken şarjı bitiyor

Dış vidalar hocam, halıya düştü ara tara bulamadım. Bundan kaynaklı sorun yaparlar mı onu bilemiyorum. Şuan 11i tekrar kuracağım. Geri dönüş yaparım.

Ona bir şey diyemem bende R47 diye anakart üstünde sanırım bir dirençi biraz çizdim, bende düşünüyorum bir şey olduğu zaman sorun yaparlar mı diye :D Adaptör için bu kadar kıvırırken bir de bunu görürlerse direkt burdan vururlar gibi geliyor bana.

Baksana utanmadan Pro sürümle alakalı demiş :D adamlar sanarsın tekel bayiide çalışıyor ellerinde bir ton cihaz var, neyse kısaca kolpa işte.

@neor hocam Home kurdum güncelledim. Performans kipi açılmıyor, daha Chrome bile açmadan %99'dan 98 düştü. Tekrar aradım o zaman kayıt açalım diyor verin bize kontrol sağlayalım.

Az önce bende sadece wepte geziyordm 76'dan 75e düşmüş, o ara elektrik mi gidip geldi anlamadım açıkçası. Yalnız bunu ilk defa gördüm, değişik bir olay.

Ancak bunun Windows Pro veya Home olması ile alakalı olduğunu sanmıyorum. Bu Lenovo teknik servise kolpalik emri falan mı verdiler çözemedim.

Az önce bende sadece wepte geziyordm 76'dan 75e düşmüş, o ara elektrik mi gidip geldi anlamadım açıkçası. Yalnız bunu ilk defa gördüm, değişik bir olay.

Ancak bunun Windows Pro veya Home olması ile alakalı olduğunu sanmıyorum. Bu Lenovo teknik servise kolpalik emri falan mı verdiler çözemedim.

20 iş günü diyor aldım verdim. Bilemedim vallahi verme işini.

20 iş günü diyor aldım verdim. Bilemedim vallahi verme işini.
Cihazı servise mi gönderdin? Sağlam cihazı kargoya vermek bana mantıklı gelmiyor. Kabul ederlerse adaptörü göndericem sadece, wpden kendileri de sadece adaptör demişti kıvırmasınlar boşuna :D

Cihazı servise mi gönderdin? Sağlam cihazı kargoya vermek bana mantıklı gelmiyor. Kabul ederlerse adaptörü göndereceğim sadece, wpden kendileri de sadece adaptör demişti kıvırmasınlar boşuna :D

Yok daha yollamadım. Karar veremedim açıkçası. Adaptör için sorduğumda her LOQ için değişim yapılmıyormuşum. Belli seri laptoplarda yapılmış. Sadece driverları yükledim güncel şu an laptop. Oyun falan silindiğinden oyunları indirip deneme yapabilirim. BIOS'tan dediğiniz ayarı yapsam mı diye düşünüyorum. Bir taraftan göndereyim baksınlar, yurtiçi ile yolllayın ya da teknik servise verin onlar yollasın dedi.

Hocam gün içerisinde arayacağım onlar baksın ondan sonra ayarlarda değişiklik yapacağım.

@neor hocam şimdi konuştum servisle, benimki Windows 11 Pro sürümünü kullanmaktayım. Dediği ilk kelime Pro sürümü ile laptop çakışıyormuş, başlarda sorun olmazken Windows 11 Pro arka tarafta çakışma yaşadığından şarja takılıyken azalma ve yazılımsal sorun yaşatıyormuş. Ben Windows 11 Home ile temiz kurulum yapacağım. Bu sorunu yaşayanlarında genellikle Windows 11 sürümü Home ile değiştirildiğinde sorun ortadan kalkıyormuş.
Dümdüz yalan. Ben de W11 pro kullanıyorum, 230w adaptör var hiç de drain olmuyor

Technopat Haberler

Geri
Yukarı