Lenovo LOQ 15IAX9 oyun oynarken şarjı bitiyor

Benim bir de o sorunum var. Ne yaparsam yapayım performansa geçmiyor.
Bu garip. Bilgisayar hem balanced modeda çalışıyor, hem de drain oluyor, hem de performans moduna geçmiyor. Bence garantiye yollayın hocam. Muhtemelen drain olduğu için performance moduna geçmiyor. Ben de bazen type c üzerinden şarj ediyorum. O zaman da güç yetersiz olduğu için sadece balanced modeda kullanabiliyorum

Bu garip. Bilgisayar hem balanced modeda çalışıyor, hem de drain oluyor, hem de performans moduna geçmiyor. Bence garantiye yollayın hocam. Muhtemelen drain olduğu için performance moduna geçmiyor. Ben de bazen Type-C üzerinden şarj ediyorum. O zaman da güç yetersiz olduğu için sadece balanced modeda kullanabiliyorum

Garantisi varken yollayım hocam, daha sağlıklı olur. Teşekkürler.

Bende i5 12450Hx ve 4050 bulunan versiyonu aldım, daha paketini bile açmadan iade verip başka model mi alsam yoksa adaptör falan mı isteyeyim?

Bu garip. Bilgisayar hem balanced modeda çalışıyor, hem de drain oluyor, hem de performans moduna geçmiyor. Bence garantiye yollayın hocam. Muhtemelen drain olduğu için performance moduna geçmiyor. Ben de bazen type c üzerinden şarj ediyorum. O zaman da güç yetersiz olduğu için sadece balanced modeda kullanabiliyorum
Hocam type cden sarj doğru güç kaynağı olmadığı için geçmemesi normal.

Benim bir de o sorunum var. Ne yaparsam yapayım performansa geçmiyor.
Bende bir sorun olmadı o durum çok ilginç.

Hocam Type-C'den şarj doğru güç kaynağı olmadığı için geçmemesi normal.

Bende bir sorun olmadı o durum çok ilginç.

Şaka gibi yarın kargolayacağım, uğraşsınlar bakalım.

Bende i5 12450Hx ve 4050 bulunan versiyonu aldım, daha paketini bile açmadan iade verip başka model mi alsam yoksa adaptör falan mı isteyeyim?
İade konusu size kalmış. Ben 28K'ya almıştım, 1 ay oldu içerisine Ram ve Ssd taktım iade etmeyi düşünmüyorum.

@neor Daha yeni yurtiçine teslim ettim kargoyu. Özenle sardım sarmaladım.

@neor hocam laptop geldi. Performans kipine geçiş yapmıyor. Sorun olarak statik elektrik varmış onu boşaltmışlar.

Son düzenleme:
Şaka gibi yarın kargolayacağım, uğraşsınlar bakalım.

İade konusu size kalmış. Ben 28K'ya almıştım, 1 ay oldu içerisine Ram ve Ssd taktım iade etmeyi düşünmüyorum.

@neor Daha yeni yurtiçine teslim ettim kargoyu. Özenle sardım sarmaladım.

@neor hocam laptop geldi. Performans kipine geçiş yapmıyor. Sorun olarak statik elektrik varmış onu boşaltmışlar.

230w şarj adaptörü istemiş miydin peki? o durum ne oldu.

Bu arada hala geçiş yapmıyor sanırım. Ben genelde dengelide kullanıyorum açıkcası aman aman bir fark olduğunu düşünmüyorum.

Ama geçiş yapmaması da ilginç bana direkt cihazın sarj alması ile alakalı bir sorun gibi geldi sarj almada veya sarjdayken oyun oynarken aşırı bir pil kaybı oluyor mu?

230W şarj adaptörü istemiş miydin peki? O durum ne oldu.

Bu arada hala geçiş yapmıyor sanırım. Ben genelde dengelide kullanıyorum açıkçası aman aman bir fark olduğunu düşünmüyorum.

Ama geçiş yapmaması da ilginç bana direkt cihazın şarj alması ile alakalı bir sorun gibi geldi şarj almada veya sarjdayken oyun oynarken aşırı bir pil kaybı oluyor mu?

Adaptörü söyledim, LOQ serisindeki her modelin sorunu adaptörle çözülmüyormuş. Bende dengeli kullanırım onda sorun yokta niye performans varken var olan program çalışmıyor.

Adaptörü söyledim, LOQ serisindeki her modelin sorunu adaptörle çözülmüyormuş. Bende dengeli kullanırım onda sorun yokta niye performans varken var olan program çalışmıyor.
Yalanınızı deseydin keşke, performans olayını bende çözemedim format falan denemiş miydin?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı