Lenovo LOQ 15IRX9 vs Aorus 15 BKF vs ASUS TUF A15-FA507NV

Bütçe
50000
Pilde oyun oynanır mı dedim? Şarjda oyun oynarken pil azalıyor sıfırlanıyor. Normal olan pilin 100'de sabit kalmasıdır.
Şarjda oynarken pil düşmüyor. Pili düşen varsa ayarlarını kontrol etmeli ya da servise götürmeli.

Gerçekten 170W çok az. Koysalar bir 200W sorun kalmayacak.

Üstelik şarj makineleride çok pahalı bence önemli bir sorun alacak olan ona göre alsın diye bilgilendireyim diyorumda forumdaki bazı arkadaşlara akıl sır erdirmek zor.

Pilde oyun oynanmaz zaten. Dahili GPU ile işlemciden feragat etmeye gerek yok. APU PC değil bu. Boş yoruma gerek yok.

Kardeşim dahili GPU olması şart APU PC olsun ya da olmasın öğrenciyim ASUS TUF A15 kullanıyorum 90W pil var dahili GPU ile sabahtan akşama 10 saat kütüphanede kullanabiliyorum. Dahili GPU olmasa adam her gün adaptörüde yanında götürmek zorunda kalacak. Bu kadar dar düşünceli olma. Mantığını kullan az.

Şarjda oynarken pil düşmüyor. Pili düşen varsa ayarlarını kontrol etmeli ya da servise götürmeli.

Aynen gönder garantiye ama sonra firma sana 4500 TL'ye 240W adaptör satmaya çalışınca da gel beni bul tamammı. Yaşamadığın sorunlar hakkındada konuşma.

Üstelik şarj makineleride çok pahalı bence önemli bir sorun alacak olan ona göre alsın diye bilgilendireyim diyorumda forumdaki bazı arkadaşlara akıl sır erdirmek zor.

Kardeşim dahili GPU olması şart APU PC olsun ya da olmasın öğrenciyim ASUS TUF A15 kullanıyorum 90W pil var dahili GPU ile sabahtan akşama 10 saat kütüphanede kullanabiliyorum. Dahili GPU olmasa adam her gün adaptörüde yanında götürmek zorunda kalacak. Bu kadar dar düşünceli olma. Mantığını kullan az.
Performans gerektirmeyen basit öğrenci işlerinde 7 - 15W harcayarak GPU kullanılabiliyor. Ayrıca bu cihaz ödev yapmak için değil oyunlarda, render, yayın ve güç isteyen uygulamalarda optimum performans sağlamak için var. Bütçe belli, kullanım amacı belli.

Son düzenleyen: Moderatör:

Aynen gönder garantiye ama sonra firma sana 4500 TL'ye 240W adaptör satmaya çalışınca da gel beni bul tamammı. Yaşamadığın sorunlar hakkındada konuşma.

Ben mesela kendi laptopumu çok araştırıp aldım. 230W adaptör var 120W ekran kartı var. Gayet işimi görüyor. Pilde normal kullanımda 2-3 saat götürüyor. Enerji tasarrufuna aldığımda 6-7 saati gördüm.

Ben mesela kendi laptopumu çok araştırıp aldım. 230W adaptör var 120W ekran kartı var. Gayet işimi görüyor. Pilde normal kullanımda 2-3 saat götürüyor. Enerji tasarrufuna aldığımda 6-7 saati gördüm.
laptop cok isiniyor mu sogutma sistemi nasil birde galiba 2.ssd slotu yok diye biliyorum bende alacagimda fikirlerinizi duymak isterim

Laptop cok isiniyor mu sogutma sistemi nasıl bir de galiba 2.SSD slotu yok diye biliyorum bende alacağım da fikirlerinizi duymak isterim.

Laptop piyasada bu fiyatta stok şekilde soğuyan en iyi laptop. Tek SSD slotu beni bozmuyor 1TB evet yetmediği oluyor çünkü oyunların boyutları vs çok yüksek günümüzde. Normal işler için gayet yeterli. Bazı Intel HP Victus modellerde 2. SSD slotu vardı ancak modelleri bilmiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı