Lenovo LOQ alınır mı?

Değmez i5 ve 4060'lı versiyonunu kullanıyorum. Dying Light 2 olsun residen evil Remake'ler olsun hepsini en yüksek ayarlar ve Full Ray Tracing'de kasmadan rahat rahat oynadım. Kesinlikle öneriyorum.
 
Islemci gucune ihtiyac duymuyorsan gerek yok, i5 12450H olani al gec.

Incelemesini yaptim, bakabilirsin.
 
Cevaplar için teşekkürler. İşlemci gücü olarak daha yeni bozulan laptopum i5 11400h + rtx3060 konfigürasyonundaydı ve bana yetiyordu, daha 2-3 yıl daha kullanırım derken aniden şanssız şekilde bozuldu. Ben de onun yerine bir arayışa girdim, açıkçası 60-70 binlik laptoplara kadar çıkmıştım ama bunlarla performans farkı çok az oluyormuş videolardan izlediğim kadarıyla, bu da çok daha uygun bir fiyata işimi görecek gibi duruyor. Birkaç incelemede fiyat performans olarak S tier denmiş.

Birkaç endişem:
ram ve ssd gerekli durumlarda artırılabiliyor mu?
bazı yelrerde ekran kartı 90w bazı yerlerde 115w diyor hangisi?

edit: @BerkayZ87 incelemeyi okurken sorularımın bazılarının cevaplarını buldum tekrar teşekkür ederim
 
@birihtimal 90W + 25W Dynamic ile 115W hocam. Advanced Optimus var. Fazladan M.2 slotu var.
Anladım teşekkürler bilgi için. Bir karşılaştırma videosunda 4000 serisi rtx laptop kartlarında 90 watt ile 140 watt arasında en fazla %1-2 performans fark ettiğini görmüştüm, ondan sonra 140 watt takıntımdan vazgeçtim. Hatta ilgili videoyu atayım
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yalnız ryzen işlemci için %15-20 civarı fiyat farkı oluyor o yüzden intel tercih edeceğim gibi duruyor. Bana bu intel işlemci tercihi yakın zamanda bir darboğaz yaratır mı?

Son bir sorum olsun arkadaşlar, ben bu laptopu almaya karar verdim şu an en iyi fiyatı Trendyol veriyor, satıcı da Trendyol. Buradan almak mantıklı olur mu? Olası bir durumda garantide sorun yaşar mıyım?
 
@birihtimal Trendyol'daki fiyati nedir? Eger 34K falansa bence o paraya alinmaz, 35'e Nitro 5 12700H RTX 4060 vardi diye hatirliyorum.
Trendyol ve amazonda 32k fiyatı var, 6 taksit peşin fiyatına.
Hocam ben 60k'lara kadar çıktım ve az daha alıyordum, sadece ihtiyacımı görecek bir şeye fazladan para vermek istemedim. Nitro 5 ve Nitro 16'ya bakmıştım, bunları lenovo ve diğer düşündüğüm asus ve msi modelleriyle karşılaştırdığımda herkes nitro alma demişti. Bu konuda ne diyorsunuz? Benim beklentim sorunsuz deneyim ve iyi bir teknik servis
 

Geri
Yukarı