Lenovo LOQ anakart yanması yaygın bir durum mu?

Öncelikle teşekkür ederim fiyatların sürekli yükselmesi benim de canımı sıkmıyor değil. Şu anlık hangi laptopu alsam diye araştırma yapıyorum büyük ihtimalle mart gibi alacağım inşallah.

Emek harcağınız için öncelikle teşekkür ediyorum. Acer markasına bir türlü ısınamadım ancak dediğiniz sıcaklık değerleri bana çok yüksek geldi daha çok hikaye oyunları oynuyorum ve evde monitörümde var ekranı çok iyi olmasına gerek yok benim için.

En son sizin tercihinizdir ama bana Acer daha mantıklı geliyor sadece açıkçası o LOQ o fiyata değer değil zaten şu an almayacakmışsınız ama yılbaşından sonra zamlar daha da çoğalabilir söylemiş olayım.

Var mı anakart sorunu yaşayan deneyimini paylaşabilcek olan ?
Benimki bu model değil ama bende lenova ideapad 3 var 1.5 sene sıkıntısız kullandıktan sonra birden bire bilgisayar tepki vermeden aniden kapandı yetkili servis bdh bilişime verdim anakart değişti ,1 ay dolmadan yine aynı şekilde bozuldu serviste niye bozulduğuna dair bilgi alamadan bir kez daha değiştirildi.

Aradan 1 yıl geçmiş sorun yaşadınız mı?

Hayır hocam her şeyinden memnunum bilgisayarımın OC protection da eski sürümlerde olduğu gibi kapamak için ADV. BIOS açmana gerek yok ama şöyle bir şey varki ben yaşamdım diye yaşamayacağım ya da sen yaşamazsın manasına da gelmiyor şunu da eklemem lazım ben kendiminkiyle aynı modelde yanan cihaz görmedim 15IAX9 modellerinde daha çok görülüyor sanırım ben kendi laptopuma sürekli sıkıştırıyorum R23 de 21500 gibi puanlara çıkabildim ama daha fazka zorlamak istemediğim için durdum ardıardına 10-15 defa Cinebench R23 attığım da oldu şans işi yani başka sorun varsa cevaplayabilirim🙂🙂.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı