Lenovo LOQ'a Windows 10 kurulur mu?

TechnoWin24

Picopat
Yer
Sovyet Sosyalist Cumhuriyetler Birliği
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Lenovo LOQ 15IAX9I
Windows 11 denen, çıkalı 4 yıl olmasına rağmen Ms'un yarım yamalak halde hala devam ettirdiği bloatware ve bunu engellemeye çalışınca işletim sisteminin bozulması tam çıldırtacak tipten. Lenovo LOQ'ta işlemci ve ses sorunu varmış Windows 10'da, peki ben Windows kurabilir miyim? Böyle bir videoya rastladım ama Hindistan'lı abimiz çok güzel anlattığı için ona güvenemedim.Video

Son düzenleyen: Moderatör:
Kurmama sebebi nedir? Yani ses sıkıntısı neyden dolayı kaynaklanıyor?

Çünkü ben de Hp Victus 16 kullanıyorum Win 11 tavsiye edildiği halde 10 kullanabiliyorum.

Kurmama sebebi nedir? Yani ses sıkıntısı neyden dolayı kaynaklanıyor?

Çünkü ben de Hp Victus 16 kullanıyorum Win 11 tavsiye edildiği halde 10 kullanabiliyorum.
Forumlarda ses driverinin sorunlu olduğu ve işlemcinin tam performansta çalışamadığını söylüyorlar videoda adam Dual Boot ile kurmuş ama videoyu tam anlayamadım sizce Win 10 kursam sorun olur mu?

Forumlarda ses driverinin sorunlu olduğu ve işlemcinin tam performansta çalışamadığını söylüyorlar videoda adam Dual Boot ile kurmuş ama videoyu tam anlayamadım sizce Win 10 kursam sorun olur mu?
Dual boot olarak iki işletim sistemini de kurup görebilirsiniz. Eğer ki sorun olursa Windows 10 u silersiniz 11 ile devam edersiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı