Yeni laptopu aldim açtım güc duğmesine bastigimda kendini tekrarliyan bir ekran var. Kurulum ile ilgili hiçbir şey yok. Köydeyim bilgisayardan anlayan da yok.
Görsel bu sekilde:
Tabii ki, USB'ye Windows 11 ISO dosyasını yazmanız gerekli başka bir bilgisayardan ondan sonra boot menüsünden USB belleği seçip kuruluma başlayacaksınız.
FreeDOS yüklü gelen bir laptopa Windows 11 kurmak için izlemeniz gereken yöntemlere adım adım bakıyoruz. Laptop üreticileri maliyetten kısmak için farklı
www.technopat.net
Bu videoya göz atabilirsiniz, sıfırdan Windows kurmanız gerekiyor.
FreeDOS yüklü gelen bir laptopa Windows 11 kurmak için izlemeniz gereken yöntemlere adım adım bakıyoruz. Laptop üreticileri maliyetten kısmak için farklı
www.technopat.net
Aynı laptop geçen ay elime geçti. Usb takar takmaz format başlamıştı. Hatta aynısından haftaya tekrar geliyor onada işletim sistemi kurulacak. Etrafımda satın alan arkadaşlar direkt benim adresime göndertiyor.
Kurulum için önceden hazırladığınız usb şart tabi. Hiç bir şey olmadan kurulum başlatamazsınız.
Tabii ki, USB'ye Windows 11 ISO dosyasını yazmanız gerekli başka bir bilgisayardan ondan sonra boot menüsünden USB belleği seçip kuruluma başlayacaksınız.
Aynı laptop geçen ay elime geçti. Usb takar takmaz format başlamıştı. Hatta aynısından haftaya tekrar geliyor onada işletim sistemi kurulacak. Etrafımda satın alan arkadaşlar direkt benim adresime göndertiyor. Eki Görüntüle 2424229
Kurulum için önceden hazırladığınız usb şart tabi. Hiç bir şey olmadan kurulum başlatamazsınıx
Aynı laptop geçen ay elime geçti. Usb takar takmaz format başlamıştı. Hatta aynısından haftaya tekrar geliyor onada işletim sistemi kurulacak. Etrafımda satın alan arkadaşlar direkt benim adresime göndertiyor. Eki Görüntüle 2424229
Kurulum için önceden hazırladığınız usb şart tabi. Hiç bir şey olmadan kurulum başlatamazsınız.
Oncelikle tesekurler ama yasadigim yerde bilgisayardan anlayan bir insan kulu yok. Onun icin bu Usbye nasil ulasabilirim bi yerden aliniyormu veya sehire gidip bilgisayarcidan mi almam gerekiyor
www.technopat.net
Oncelikle teşekkürler ama yasadigim yerde bilgisayardan anlayan bir insan kulu yok. Onun icin bu USB'ye nasıl ulasabilirim bir yerden aliniyor mu veya şehre gidip bilgisayarcidan mi almam gerekiyor.
Windows 11 pro lisansı :75₺.
Winrar: bedava.
Office 365: yıllık 75₺. (Bilgisayarcının orjinal kurulum yapacağından emin değilim. Çünkü yıllık diye belirtmemiş. Bu durumda bunada bedava diyebiliriz.)
Bence bu kurulumun hakkı maksimum 400₺'dir. Hani dükkan giderleri v.s açısından bakacak olursak diye 400 diyorum. Onun haricinde adam istediği fiyatı vermekte tabiyki özgürdür onu eleştirmem.