Lenovo P2'yi Android 8.1 Sürümüne Yükseltme

13314

Kilopat
Merhaba arkadaşlar. İnternette biraz araştırdığımda Lenovo P2 için android 8.1 sürümünün official olarak geldiğini gördüm. Telefon ayarlarından yüklenmiyor maalesef. Manuel olarak indirip kendim flaşlamalıyım ama bunu daha önce hiç yapmadım. Bir şekilde telefonuma yüklemek istiyorum 8.1 sürümünü. Nasıl yapacağıma dair yardım ederseniz çok memnun olacağım :) Şimdiden teşekkürler.

Merhaba,

Lenovo kendi sitesinde bir güncelleme gelmeyeceğini söylemiş ama, planları değiştimi bilemem. Siz yinede telefonun son sürümünü telefon içerisinden ayarlar menüsünden kontrol edebilirsiniz. Bazen burdan kontrol etseniz bile güncelleme görünmüyor (bir hata, sony de oluyor genelde bu) böyle bir sorun varsa bunu aşmak için telefonu PC'ye bağlayıp (Lenovo Phone Companion) oradan güncellemeyi deneyebilirsiniz.

Linegea OS gibi official olmayan android sürümleri ile güncellemek isteyebilirsiniz belki, ancak o şekilde android 8.1'e geçiş sağlayabilirsiniz.

Ref:
Lenovo Companion: App for Lenovo Devices | Lenovo Ireland
Android Upgrade Matrix - TR

Official sürümü de var unofficial sürümü de var, bazı sitelerde gördüm. Telefona herhangi bir güncelleme gelmemiş ama 8.1'in official sürümünü buldum ve indirmeyi düşünüyorum. Flaşlama nasıl yapılır hiçbir bilgiye sahip değilim. Link verebilirim official olan için ama link vermek yasak mı onu da bilmiyorum :)

Stabil bir sürüm varsa önerebilir misin? Rom olarak yani. Benim dokunmatiğim şu an çalışmıyor, yazılımsal olduğunu düşünüyorum. Bir de önereceğin Romu nasıl kuracağımı da izah edersen çok iyi olur, aslında konumun asıl amacı oydu :)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı