Lugia2231
Hectopat
- Katılım
- 18 Şubat 2023
- Mesajlar
- 1.555
- Çözümler
- 4
G65B yi detaylı araştırmanı öneririm.VA alınmaz.
G65B yi detaylı araştırmanı öneririm.VA alınmaz.
Hocam CS2 Rust gibi oyunlar oynuyorum şu anda oac 144Hz 24 inc kullanıyorum bu monitöre gecmem mantıklı olur mu?Hele böyel bi VA ile feci sırıtır.
Alınır 280 Hz'lik bir nimet.
VA panel istiyorsanız alabilirsiniz, şu anlık en iyi VA'lardan biri bu fiyatta.
Bu fiyatta renkler olarak en iyisi bu mudur peki?
Hocam CS2 Rust gibi oyunlar oynuyorum şu anda oac 144Hz 24 inc kullanıyorum bu monitöre gecmem mantıklı olur mu?
Renk olarak en iyisi değil ama, bayağı iyi diyebilirim. Artı olarak yüksek parlaklık ve kontrast oranı sunduğu için görüntü kalitesinde bu bütçedeki monitörlerden daha iyi. Siyah tekdüzelik ve kontrast oranı iyi olmadıktan sonra renk gamutu tek başına çoğu zaman yeterli olmaz.
Amaç sadece CS2, Rust vb oyunlar ise IPS almanız daha mantıklı olacaktır. R25F-30 ortalama VA panellerden hızlı ama, yine de hız konusunda bir tık zayıf bir model. Görüntü kalitesi ve ergonomi bakımından oldukça iyi ama, o konuda sorun olmaz.
Hocan alacağım sanırım fiyat konusunda makul geldi teşekkür ederim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.