Lenovo R25F-30 alınır mı?

Hele böyel bi VA ile feci sırıtır.
Hocam CS2 Rust gibi oyunlar oynuyorum şu anda oac 144Hz 24 inc kullanıyorum bu monitöre gecmem mantıklı olur mu?

Alınır 280 Hz'lik bir nimet.

Hocam CS2 Rust gibi oyunlar oynuyorum şu anda oac 144Hz 24 inc kullanıyorum bu monitöre gecmem mantıklı olur mu?

VA panel istiyorsanız alabilirsiniz, şu anlık en iyi VA'lardan biri bu fiyatta.

Bu fiyatta renkler olarak en iyisi bu mudur peki?

Renk olarak en iyisi değil ama, bayağı iyi diyebilirim. Artı olarak yüksek parlaklık ve kontrast oranı sunduğu için görüntü kalitesinde bu bütçedeki monitörlerden daha iyi. Siyah tekdüzelik ve kontrast oranı iyi olmadıktan sonra renk gamutu tek başına çoğu zaman yeterli olmaz.

Amaç sadece CS2, Rust vb oyunlar ise IPS almanız daha mantıklı olacaktır. R25F-30 ortalama VA panellerden hızlı ama, yine de hız konusunda bir tık zayıf bir model. Görüntü kalitesi ve ergonomi bakımından oldukça iyi ama, o konuda sorun olmaz.

Renk olarak en iyisi değil ama, bayağı iyi diyebilirim. Artı olarak yüksek parlaklık ve kontrast oranı sunduğu için görüntü kalitesinde bu bütçedeki monitörlerden daha iyi. Siyah tekdüzelik ve kontrast oranı iyi olmadıktan sonra renk gamutu tek başına çoğu zaman yeterli olmaz.

Amaç sadece CS2, Rust vb oyunlar ise IPS almanız daha mantıklı olacaktır. R25F-30 ortalama VA panellerden hızlı ama, yine de hız konusunda bir tık zayıf bir model. Görüntü kalitesi ve ergonomi bakımından oldukça iyi ama, o konuda sorun olmaz.

Hocan alacağım sanırım fiyat konusunda makul geldi teşekkür ederim

Hocan alacağım sanırım fiyat konusunda makul geldi teşekkür ederim.

OSD menüsünden response time ayarını seviye 3 yapmayı unutmayın. Fazlası overshoot, daha düşüğü Ghosting'i artırır. Hayırlı olsun.
IMG_3252.png

Burada incelemesi var:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı