Lenovo R27QE 2K 180 Hz monitör alınır mı?

Bütçe
7000-12000

ProfMaster

Hectopat
Daha fazla  
Monitör
Lenovo R27QE
Yaklaşık 1 ay önce 2K, IPS panel, 27" monitör için konu açmıştım ve Samsung G65B önerilmişti. Ama Curved olduğu için hiç sıcak bakmadım. Bütçem 12 bine kadar çıkabilir ama bariz kalite farkı olmadığını için fiyatı 7 bine düşmüşken Lenovo R27QE almayı düşünüyorum. Daha iyi bir monitör yoksa sipariş vereceğim birazdan. Hikayeli oyunlar, YouTube gibi amaçlarla kullanacağım. Teşekkür ederim. Sistem: RX 7800 XT, 7500F, 32 GB RAM.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaklaşık 1 ay önce 2K, IPS panel, 27" monitör için konu açmıştım ve Samsung G65B önerilmişti. Ama Curved olduğu için hiç sıcak bakmadım. Bütçem 12 bine kadar çıkabilir ama bariz kalite farkı olmadığını için fiyatı 7 bine düşmüşken Lenovo R27QE almayı düşünüyorum. Daha iyi bir monitör yoksa sipariş vereceğim birazdan. Hikayeli oyunlar, YouTube gibi amaçlarla kullanacağım. Teşekkür ederim. Sistem: RX 7800 XT, 7500F, 32 GB.

Alrernatifi o paraya ViewSonic var ama 0.5 ms tepkime farkı var 200 cd/m² parlaklık farkı var şu an bu fiyata en iyi seçenek Lenovo eğer incelemek isterseniz vs yi alta linkledim.

https://www.akakce.com/monitor/en-u...d-freesync-ips-oyuncu-u-fiyati,652389802.html

Son düzenleme:
Bir monitöre bakarken kağıt üzeri değerlere bakılmaz, çoğu ViewSonic renk gamutu olarak kötü çıkıyor.

Ve farkında mısın 200CD olması daha kötü? Acayip düşük parlaklığı.

Okuma yazman olduğunu varsayarak yazıyorum eğer bir alternatif aranıyorsa budur ancak 200CD daha düsük 0.5ms tepkime süresi fark var diyorum. Bu fiyata en iyi seçenek derken Lenovo'yu kastettim ona güzelleme yaptım.

Bu fiyata en iyi seçenek gibi.

Şu yazıyı yazıp o monitörü atıyorsun ve benim okumama mı suç atıyorsun?

200CD çok düşük bir değer, ek olarak yazdığımı okuduysan bir monitöre bakarken kağıt üzeri değere bakılmaz yazmışım?
Benim monitörüm 0.5ms ancak gerçek değerleri 4-12 arası değişiyor, okuman yazman olduğunu varsayıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı